Nu il poti convinge, va fi suspicios chiar daca are acces la telefonul tau 24/7, daca nu vede nimic pe telefon te acuza ca vorbesti face to face cu altii cand nu e el de fata si tot nu ajungeti la un numitor comun, ori il accepti asa cum e, ori iti vezi de drum, nu exista cale de mijloc cu persoanele geloase, mereu vor reactiona astfel, si asta e problema lor, nu poti vindeca gelozia cuiva, doar persoana in cauza poate si se intampla rar, din ce am vazut pana acum si am vazut multe, asa au ramas toata viata.
Da-i paupucii daca nu are incredere in tine si te gelozeste fara motiv.
Un om bolnav de gelozie este un om periculos, asdar nu-i de stat langa asa specimen.
Singurul lucru pe care poți să-l faci este să-l părăsești, va fi mult mai bine pentru amândoi. Momentan, te afli într-o relație toxică cu un om posesiv și gelos, relație care este nesănătoasă pentru psihicul tău pentru că iubirea a dispărut și a rămas doar gelozia și insecuritățile partenerului, pe care ar trebui să și le rezolve singur nu să le verse pe alții.
Problema e la el nu la tine, dacă nu înțelege lucrul ăsta atunci e cazul să cauți altul.
Wow,în loc să se gândească la prezentul și viitorul cu tine,stă să analizeze ca un detectiv trecutul tău pe care nu îl deține și nu îl privește.
El este cumva vreun sfânt,sau ce?)
Cred că sunt în măsură să arunce cu piatra doar cei cu un trecut foarte curat, nu viceversa.
Stai liniștită draga mea, nu accepta aceste gelozii inutile nu știi ce îi poate mintea și Doamne ferește să ajungă și vreun violent ca mulți alții și nu, nu este iubire dacă o face pe gelosul ci doar toxicitate și posesivitate, iar tu cu siguranță nu ești un obiect de deținut.