Interesanta intrebarea ta! Intr-adevar totul vine de la sine. Daca el nu stie ca tu nu ai multa experienta in materie de saruturi ar fi bine sa ii spui si sa va sarutati pentru prima data fara limbutza (mie imi place mai mult asa, este mult mai elegant, dar nu la fel de pasional). Daca vrei neaparat sa va sarutati cu limba nu trebuie sa te duci dupa limba lui, e un fel de "primul venit primul` servit", daca el iti baga primul limba in gura tu trebuie sa ti-o retragi pe a ta, si apoi poti sa faci si tu asta, si tot asa. Daca nu vrei sa-i spui ca nu prea le ai cu sarutul puteti sa jucati niste mici joculete. De exemplu unul dintre voi trebuie sa aiba o guma de mestecat in gura, iar celalalt sa incerce sa o ia folosindu-si doar limba si buzele evident.Sau asta e un joc care imi place extrem de mult pentru ca accentueaza senzatia de "noi vs restul lumii". Pe scurt este vorba de o conventie pe care o stabilesti cu tipul cu care esti, ca atunci cand in jurul vostru se pronunta un anumit "CUVANT" voi sa va sarutati. Cuvantul respectiv trebuie sa fie destul de obisnuit, sa fie folosit des in conversatie…dar nici chiar atat de des pentru ca ar disparea farmecul jocului (de exemplu EU sau TU …sunt cuvinte care se folosesc de 10 ori pe minunt). Exemplu : esti cu iubitul tau la o petrecere. Vreti sa jucati jocul asta intre voi doi si stabiliti cuvantul magic "melodie". De obicei la petreceri, daca nu e cineva care sa se ocupe special de muzica.fiecare vrea sa puna "Melodia" lui. So, cand cineva va striga " pune si tu melodia aia cu ….etc " voi va sarutati. Funny, nu-i asa? Si mai fun este atunci cand cei din jur vor observa ca va sarutati la intervale destul de dese.dar nu vor pricepe motivul. Sper ca te-am ajutat! Bafta la sarutat!
Pur si simplu limbile voastre se intalnesc, tu nu trebuie sa faci nimic, doar lipesteti buzele de buzele lui, inchide ochii si fi relaxata.
In general invarti (nu prea poate fi explicat) limba in gura lui acum depinde de fiecare ce tehnica aplica, ce limba detine, ce gura detine. Imagineazati ca ai guma in gura si o mesteci fara sa te folosesti de dinti. Nu trebuie nici sa il ineci cu limba dar nici sa o ascunzi. E foarte greu de explicat toti avem intrebarile astea la inceput dar o sa te descurci, daca ai si partenerul care o sa te inteleaga o sa mearga perfect.
Ce e asa greu .
iti bagi limba adanc in gatul lui fara sa-l sufoci .
si o misti atat!
nu c-am incercat
Daca te gandesti la asta, sigur iti iasa prost. nu te mai gandi si nu o sa ai nici o problema
Lasate in voia placerii si procedeaza la fel ca partenerul.vei simti placere si extaz total
geana10 întreabă: