anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

URGENT! COSURI! cum sa scap de cosuri definitiv ca mi-au facut viata un calvar! Sincer cred ca mor! dau funditaaa!

Răspuns Câştigător
| DenySsa_6676 a răspuns:

In primul rand cred ca ar trebui sa consulti un medic dermatolog care iti va putea descrie ce fel de tratament, crema etc. este bun pentru tipul tau de ten dupa care ai putea cauta solutia prin magazine specializate sau farmacii sau daca se intampla ca sa nu iti dispara cosurile dupa asta ar trebui sa iti prescrie medicul anumite medicamente sau solutii care se prepara in farmaciile naturiste. Mult succes! happy

4 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Buna!
Zineryt este cel mai bun tratament importiva acneei la ora actuala. Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Trebuie aplicat pe o piele curata si uscata de 1-2 ori pe zi. Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137 . Il gasesti la orice farmacie si costa in jur de 30 RON. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici, ramase in urma cosurilor, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala (si nu numai). Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutata sa alegi unul potrivit tipului tau de ten. Succes si numai bine!

P.S. Dar cel mai bine ar fi sa consulti si un dermatolog.

| Shake a răspuns:

Sunt unele creme, Nivea de exemplu este foarte buna sau cea mai buna cale este sa te duci la cosmetica sa ti le usuce cu un aparat special si asa nu o sa mai ai cosuribig grin
Sper ca ti-am fost de folos, Bafta!
Funda :O3

| Printzess a răspuns:

Cumpara Zynerit d l farmacie costa ceva bani.trebuie sa. l folosesti timp d 3 luni

| CAMELEON07 a răspuns:

Ai putea folosi creme pe cont propriu cum ar fi:Skinoren crema sau gel(mai nou), Smoderm sau Zynerit.
Dar cel mai bine ar fi sa mergi la medicul de familie, cerei o trimitere la un medic dermatolog, dupa te duci si iti cauti un medic si acesta/aceasta iti va prescrie un tratament pe care poti sa-l iei gratuit.
Succes!
Funda?batting eyelashes

Întrebări similare