Pai spune-i daca vrea s-a se razgandeasca, daca ar vrea sa fie cu tine ceva de genul dar cu vorbe de ale tale.
Poti pur si simplu sa intri in vorba cu el si sa il intrebii daca s`a impacat cu acea fata, apoi va imprietenitii si devenitii foarte buni prietenii [dar in scurt timp ca sa nu te plictisesti de ell ] si dupaiaa o sa se indragosteasca de tinee si nu va maii trebui tu sa faci primul pas pentru ca ti-o va lua el inainte multt succes :* si sa aii incredere pentru ca in cele mai multe cazuri din prietenii se creeaza relatiile indelungate!
Multumesc,da parca imi e rusine sa ii zic
Prima data trebuie sa-l 'cuceresti'. Adica sa va cunoasteti mai bine, sa deveniti prieteni, foarte multi prietenii mai tarziu iar dupa la acest pas -> relatie. Trebuie sa va cunoasteti bine si sa fiti din aceeasi localitate/ oras { zic eu.}. incearca sa-l faci sa rada, sa il consolezi pentru faptul ca a suferit acea despartire, etc. Si la urma ii poti spune ce simti { asta daca nu si-a dat singur seama }. Pentru ca daca faci atatea gesturi, il incurajezi, etc. trebuie' sa-si dea seama singur.
Fii tare! Sper sa ii placa de tine.
Bună!
Păi ai putea să îi scrii simplu ce simți.
Adică ceva de genu` :
''Bună! Am auzit că te-ai despărțit.Nu vreau să crezi că asta am așteptat, să te desparți.
Eu simt ceva pentru tine. Sper să nu te superi de ce ți-am zis!
Te pup!''
Succes!
Pai spune-i ca il placi si ca vreti sa iesiti la o plimbare si atunci afli daca s-au impacat sau daca urmeaza sa se impace, incearca tu inaintea ea
Buna,eal in seama si scrie-i un mesaj cit mai deosebit iar in el sa folosesti cuvinte deosebite, si vez ce are fosta prietena si fa ca sa ai tu, aflai dorintele lui, imbracate cit mai sexy cind simti ca ai sa te vezi cu el, fa ceva ca sa iti fure atentia ta.