Nu poti sa intrebi asa ceva, este incorect din punct de vedere moral.Nu stiu ce ai informatii ai spus ca ai citit despre acest subiect, dar probabil erau eronate, deoarece nu exista o generalizare pentru asa ceva, nu exista un anume timp pentru o emotie.Cum si cat timp poti sa fii afectat de o emotie difera de la persoana la persoana si in functie de gradul de gravitatea a faptului care a creat emotia.De exemplu, pentru a te face sa intelegi acest lucru, imagineaza-ti cum eu vin la banca ta si iti dau intentionat pixul jos de pe banca, in acel moment poate iti creez un sentiment de furie, care va dura 10 minute. Daca ii fac colegului tau acelasi lucru, la el poate va dura acest sentiment de furie o ora, deoarece acesta este posibil sa aiba alta perceptie asupra lucrurilor ce il inconjoara si poate sa fie afectat emotional altfel decat esti tu.Este in functie de fiecare persoana, cum bine am spus si mai sus.
Am gasit pe un site mai de mult si eu furie 5 minute suparare mai multe zile tristete nici un minut ibire niciodata
naviDIabLO întreabă: