| TeenagexD a întrebat:

URGENT!

De ce baiatul pe care il plac nu e pregatit de o relatie?

Adica, mi-a recunoscut ca ma place. Seara, inainte de culcare imi trimite mesaje gen : " Nb, frumoasoo :*; x " "Te puup :* " si altele.

Si mai mi-a spus ca n-a mai stat niciodata cu o fata.

Dar problema e ca ma place, il plac dar... :-s

NU stiu ce sa mai fac.

FUNDA!

Răspuns Câştigător
| AnaMaria2719 a răspuns:

Cel mai simplu e sa-i explici, puterea cuvantului muta si muntii. Spune-i ceva in genul:e normal sa nu fii pregatit, la inceput nimeni nu stie insa impreuna vom invata sa vedem lucrurile mai frumos.Pentru mine nu e important cate prietene ai avut si nu conteaza daca n-ai mai stat cu nicio fata. Odata si odata tot trebuie sa incerci si daca nu cum mine care te plac pentru ceea ce esti atunci cu cine? Ia-ti inima in dinti si incearca macar, nu-ti fie teama, teama ne face sa facem lucruri pe care nu le vrem si evitam sa facem lucrurile pe care trebuia de fapt sa le facem. Succeshappy!

| TeenagexD explică (pentru AnaMaria2719):

Ai dreptate. Dar dupa? daca nu-i convine ce se v-a intampla? thinking ma voi simti foarte naspa mai ales dupa ce am spus lucrurile astea. Poate ca va spune altora, apoi eu voi iesi ca o "disperata" dupa el. Nu stiu, poate e mai bine sa nu incerc. sad

| AnaMaria2719 a răspuns (pentru TeenagexD):

Da vezi e situatia asta, pici asa gen o fata care cerseste iubirea uni baiat si e asa de nasol, iti vine sa iti dai cu capu de peretii. Eu mi-am stricat o prietenie din cauza ca am recunoscut asa sentimentele ce le am si sa stii ca imi pare rau ca i'am spus dar pana la urma nu puteam sa asept la nesfarsit. Asa l'am intrebat, m-am lamurit si e mai bine sa stii daca te place sau nu daca vei avea vreodata o relatie, nu o sa il astepi pana la adanci batraneti. E ma mare regretul pentru lucrurile pe care ai fi putut sa le faci decat pe cele pe care le'ai facut. Oricum daca esti sigura ca te place poate lucrurile vin de la sine insa nu sunt foarte sigura daca e timid. Daca e de incredere ii poti spune putem vorbii si noi ceva serios, dar ramane aici.Fa ce simtii, e important sa nu te lasi influentata si uneori e mai bine sa nu'ti pui sufletul pe tava pentru ca ultima persoana de la care te astepti e tocmai cea care te raneste. Pupici!

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| IrinelRaducan a răspuns:

O fi din cauza parintilor :-s lui, depinde de varsta happy

| TeenagexD explică (pentru IrinelRaducan):

Poate ca da. :-s Poate ca nu-l lasa sa aiba la varsta lui, o relatie. Dar daca e chiar asa de... thinking nu le spune si gata. Oricum, e destul de mare. oh go on asa ca nu e de clasa a II-a. In ziua de azi, si aia sunt impreuna laughing.

| IrinelRaducan a răspuns (pentru TeenagexD):

Wtf! laughing) da'p laughing rolling on the floor

| simomih a răspuns:

Daca te place va face in cele din urma marele pas. Daca nu a mai avut nici o prietena, atunci comportamentul lui e firesc.E doar timid, probabil te place si nu vrea sa fie prea direct, merge incet dar sigur.:*

| TeenagexD explică (pentru simomih):

Sper ca asa va fi. straight face Sper. [ Multumesc pentru raspuns :-s :*