Daca se mai leaga de tine (ai grija sa ai martori) raspunde-i cu aceeasi moneda. Altfel va crede ca esti las si nu se va opri. Asa am patit eu in copilarie. Eram mai inalt ca toti dar nu-mi placea sa ma bat. Unul o luase in serios crezand ca sunt las. Se lega de mine intotdeauna. Nu s-a lasat pana nu aluat o bataie de aia sora cu spitalul. De atunci n-am mai avut probleme cu nimeni in scoala.
Pai cum ai zis, solutia o stii deja, ai prieteni tigani, il bati cu propria arma. Cheamati prietenii si rezolva problema tiganeste, la astia nu merge cu discutiile.
Iti sugerez sa iti iei cu tine un kalashnikov si daca ramai fara munitie e bun si un topor. Ce exmatriculari v-ar trebui voua! Sa va ratati viata si sa nu mai aveti acces la nicio forma de invatamant vreo 3 ani. Sa pierdeti vreo 3 anisori pe la scoala de corectie sau poate cine stie la mititica.
Buna. In primul rand nu te poti lasa calcat in picioare de un ratat. Daca el te loveste, aparate macar. Vorbeste cu colegii tai, ca intr-o zi dupa ore sa discutati cu el si probabil o sa il bagati in sperieti ... Intreaba-l frumos care e problema lui si incercati sa rezolvati disputa asta fara bataie.
Ai grija si nu te lasa batut de el, loveste-l si tu inapoi daca altfel nu scapi, dar nu uita bataia nu e o solutie.
Sper ca te-am ajutat.
Dupa scoala asteaptal cu mai multi baieti nu neaparat din scoala si ii arzi doua peste ochi sa vada ca treaba nu e chiar asa si o sa se cuminteasca de frica ca asa sunt tigani dupa ce si-o iau stau cu morcovu in c*r )