Parerea mea este ca nu te merita. l'ai iertat odata de 2 ori. totusi ulciorul nu merge de multe ori la apa sincer cred ca el chiar si'a batut joc de tine si ca nu tine la tine si dupa cum spuneai tie doar iti PLACE de el. e o diferenta intre a iubi si a'ti placea de cineva deci timpul nu e peirdtu. poti gasi pe altcineva care sa te merite cu adevarat si sa nu te faca sa suferi. :*:*
Succes!
Pai si sta sau nu cu prietena aia care avea poza la avatar?
Cred ca n-are sens sa iti spun ca ai luat cea mai buna decizie avand in vedere ca stii clar ca isi bate joc de tine. Ce e cu atata lalaiala?Ba te place, ba nu, ba sta cu tine, ba iti da papucii. F**ca him
Este foarte nesimtit. Nu il mai baga in seam.si daca te mai intreaba de ce ii spui ca probabil iar e o provocare data de cineva si nu vrei sa isi mai bata iar joc de tine.Sau ii spui ca ai prieten sau ca placi pe altcineva.
Ii spui ca te-ai saturat de nehotararea lui, in plus ai un prieten nou, care e foarte sigur pe el si care nu umbla cu fundul in doua luntrii.
Nu stiu cati ani ai dar situatiile de genul sunt intalnite la persoane sub 14 ani. n-are sens sa alergi dupa unul nehotarat. ai tot timpul din lume sa gasesti pe cineva pentru tine. o sa iti treaca si " placeala" asta pentru el cat de curand... daca te mai intreaba ii spui ca nu ai chef de un baiat care nu stie pe ce lume se afla si sa ramana cu cine vrea ca nu te merita. succes
Eu zic sa te interesezi sa vezi daca a fost pe bune o provocare sau daca nu. Daca nu a fost nu are rost sa-ti mai bati capul cu el. Daca a fost o provocare ar trebui sa-i spui ca nu a fost frumos ceea ce a facut chiar daca a fost o provocare si dupa ce iti cere scuze impacati`va.
Oricat de greu ti-ar fi ii zici NU si cu asta basta. n`are rost sa te injosesti in fata lui.de fiecare data cand are el chef sa se desparta de tine.
il tratezi cu indiferenta si incerci sa nu te mai gandesti la el! succes:*
Normal ca nuuu :O, nu esti roata de rezerva ...chiar daca iti place de el iti va trece...se vede ca isi bate joc de tine.succes:*