| rap4us a întrebat:

URGENT! FUNDA uriasa! Cum o pot convinge pe mama mea sa ne luam un caine? VA ROG... Ea spune ca este nevoie de multa responsabilitatea si din astea. Stiu si eu asta, dar as vrea foarte mult un caine. Imi plac foarte mult animalele si ma uit mereu la Cesar si Cainii. Va rog, intr-o zi eram aproape sa o conving si cand trebuia sa vina cianele a sunat ca vrea sa anuleze. Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| JoMo a răspuns:

Incearca sa o rogi mereu in fiecare zi si zii k vei avea grija de el, il vei spala, il vei hrani...il vei intretine tu singur! trebuie sa accepte pana la urmabig grin

3 răspunsuri:
| ThePwner a răspuns:

E treaba ta! E responsabilitatea ta! Eu stau la curte, nu am 100% grija de caine si totus devine din ce in ce mai suparator in fiecare zi! E foarte usor sa vezi la TV cineva cum are grija de un caine! Si mie, cand vad la TV, crede-ma ca mi se pare genial de usor sa (spre exemplu) supravietuiesc in desert!
Sunt inca 100% sigur ca, chiar daca aici imi dai dreptate,(daca o vei face) in mintea ta vei ignora raspunsul meu. Nu iti vei da seama ce greu e sa cresti un caine, decat cand vei avea unul.
Acum, vrei sau nu, eu ti-as recomanda sa stai fara caine.Plus ca, ce satisfactie iti ofera unul?

| crazypuff09 a răspuns (pentru ThePwner):

Are dreptate The Pwner. Asa am patit si eu. Il doream fff mult si acum dupa cinci ani, chiar daca imi e drag si nu m-as putea desparti de el, mi-ar face viata mai usoara daca nu l-as avea.
Mai ales daca stai la apartament, daca ai scoala, daca vrei sa mergi in vacanta/concediu... Nu poti fi plecat toata ziua ba ca trebuie sa-l duci afara, ba ca una, ba ca alta.
Atat doar ca satisfactia care ti-o ofera e aceea ca stii ca te asteapta cineva acasa, care se bucura de tine chiar si atunci cand inainte sa pleci l-ai certat, sau mai stiu euhappy
Acum daca chiar il doresti, roag-o zilnic si nu lasa de la tine. La mine a functionat.

| rap4us explică (pentru ThePwner):

E un prieten care iti sta mereu alaturi si plus ca nu am vazut numai la TV dar am aplicat si pe caini vagabonzi