Poi te duci la ea, ii spui ca trebuie sa discutati da pentru asta trebuie sa fi sincera suta la suta. Dupa aceea ii spui ca asta iti doresti mai mult ca ori ce pe lumea asta si ca e viata ta si ca in viata trebuie sa faci ce iti place si ca tie nu iti place asta, iti place enorm de mult asta.
Sper sa mearga da daca mama ta si-a fixat asta in cap inseamna ca are mare nevoie da macar incearca ce ti-am zis eu s-ar putea sa mearga:X:Xmult succes.
Roag-o pe diriginta tasa te ajute.Sau pe cineva cunoscut. poate tatal tau este de acord. Spune-i mamei tale ca acel asamblu este viata ta.si ca tie iti place acolo.
Poti sa o duci si so prezinti prietenilor tai, sa o convingi ca nu e nimic rau pentru tine acolo.desi nu stiu ce poate fii rau intr-un ansamblu d muzica populara
Nu uita ca daca mama ta si-a pus "in gand" sa nu te lase la acest ansamblu nu o va face, mai ales daca a auzit ca acolo "invetzi ceva rau".
Ai 2 variante; 1. Sa vorbesti cu profesorul [profesoara] care te invata sa dansezi sa vorbeasca cu mamica ta si sa-si asume "responsabilitatea" ca va avea grija de tine. 2. Sa te comporti ca o fata "constienta ca stie ce face" iar treburile casei incepand cu, curatenia si sfarsind cu bucataria sa faca parte din activitatea timpului tau liber. Incercarea moarte n-are. Doamne ajuta!