Eu sunt atras de lamele de barbierit, gilette fusion power e mai buna din cate am auzit, eu o am pe cea fara baterie.
Pai ceva misto. o inima e care sa scroie pentru cel mai frumos baiat din lume. o poza cu tine, o carte daca invata mai prost ( iti recomand ceva cu vapiri ), un pupic de la tine sau ma rog de la o fata, ceva frumos si delicat, un film video cu vampiri sau horror ( oricui baiat ii place//) daca esti cu el sunt niste carti mici si dragute cu cateva sfaturi de dragoste pe care baietii ar trebui sa le faca pentru a impresiona o fata, o scrisoare de la tine. IA id meu pentru mai multe informatii : andra_papushik10
Eu as prefera un tricou super duper awesome si cat se poate de ORIGINAL! poti sa ii faci unu personalizat
Ar fi frumos ceva de care sa aveti parte toti din gasca, adica sa va distrati toti. andreeaelenaandra are dreptate, un film ar fi frumos ( nu neaparat de groaza ). Sau sa faci chiar tu cinste si sa mmergeti impreuna la cinema. ( sau nu ai ajuns la starea intalnire?)
Bye bye