| alexandraionita111 a întrebat:

URGENT! Hei TPU, am 13 ani si sunt prietena cu un baiat care ma place, iar eu nu stiu daca il plac! Mie mi se pare ca e simpatic si de treaba! Tatal lui e profesorul meu de mate sad doamne ce akward sad adevarul este ca tatal lui ma cunoaste drept eleva lui si nu as vrea atunci cand striga catalogul sa spuna,, Alexandra draga tu nu esti impreuna cu fiul meu? Adica intelegeti voi, mi-a scris acum mesaj ca ma place! Ce ar trebui sa fac? Va rog ajutati-ma, sunt in aceeasi scoala cu el crying

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.In mod normal niciun profesor nu ar trebui sa faca astfel de glume stupide.Il stii pe acest prof de mate ca fiind serios si chiar sobru? Se ia de colegi cand ii asculta la tabla sau in alte circumstante? Daca nu, eu te asigur ca nu va spune nimic.

Vei afla daca il placi si tu pe baiat dupa ce aveti cateva intalniri.Incearca sa fii draguta si in caz ca nu simti nimic, spune-i intr-un mod frumos, civilizat, astfel incat sa nu-i frangi inima.Multa bafta!

5 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Iesiti, stati de vorba, dar preferabil separat doar voi doi, nu la scoala, vezi daca e serios cu adevarat.

| Violleta2022 a răspuns:

Stai linistita, ca profesorul nu va striga niciodata ce-ti imaginezi tu ca faci cu papusile. Nici macar nu da doi bani, ca-ti place de fii-su sau nu.
Dar ca sa impresionezi baitelul ala, pune mana serios pe matematica si ia numai note de 10, ca altfel fii-su nu se uita la tine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Un profesor care are putin respect pentru elevi nu ar face asa ceva.

Si daca zice, zi si tu inapoi... "da da eu sunt, dar doar in timpul liber" si aia e.

| deboosw a răspuns:

Te-aș sfătui sa mai vorbiți să va cunoașteți, eu am o frică sa fiu împreună cu cineva din școală pentru ca mereu dupa ce vă despărțiți vă știe o școală întreagă, deci nu știu ce să spun, doar cunoașteți vă mai mult, nu te grabi și ce dacă e profesorul tău? Nu o să te mănînce,

| anonim310124 a răspuns:

Buna! nu trebuie sa te temi de ce ar spune tatal lui, chiar daca iti este profesor, asta ar trebui sa fie ultima ta problema! Daca esti sigura ca el te place, dar tu nu stii ce simti, incearca sa iesi de cateva ori cu el, sa discuti cu el despre orice, sa stai putin prin preajma lui si cand o sa ti dai seama ce simti o sa stii exact ce sa faci! Nu te teme, ai doar 13 ani, chestiile de genul de abia au inceput, nu trebuie sa te gandesti ca ce decizi acum va ramane toata viata! Numa' bine!