| georgiana14 a întrebat:

URGENT - OFER FUNDA Buna, azi pe 10 septembie 2011 mi-a murit catelusa(cocolino) si tineam foarte mult la ea, adica faceam baie in piscina faceam dus impreuna, latra la mine, cand veneam la ea se punea in fund cu urechile lasate si a fost muscata de un dihor cred, si i-a curs sange 2 zile si azi a 3 a zii a murit de dimineata la 6 era binisor crying, intrebarea mea este ce sa fac sa scap de depresie? sunt foarte suparata din cauza mortii ei ofer funda la cel mai bun raspuns si vot la toate ( eu mai am un catel fratele ei si traieste dar nu tin atat la el ca la ea... parintii imi zic ca poate sufera de jigodie cum am tot imbratisato mereu, am mai av 3 caini farti dintre care unu a murit si unu a ramas. Credeti ca e adevarata chestia cu jigodia?)

Răspuns Câştigător
| marionettetolife a răspuns:

ChEsti cu jigodia chiar nu cred ca este adevarata pentru ca nu se i-a asa usor.
Iar de cocolino nu stiu ce sa iti spun stiu prea bine cum este sa iti pierzi cel mai bun prieten dar cu timpul o sa iti treaca,pur si simplu o sa vezi ca nu mai este si nu mai ai ce sa faci, iar ca sa o uiti stai cu celalalt catel toata ziua, joacate cu el enerveazal ca sa te mai amuzi si o sa vezi ca te vei atasa la fel de tare si de el.
sper ca te-am ajutat!
wave

2 răspunsuri:
| georgiana14 explică:

Da dar cocolino era favorita mea si inco intrebare animalele merg in rai?

| clales a răspuns:

NU CRED poate a avut vreo boala necunoscuta(m-i s-a intamplat si mie)