| asy25 a întrebat:

URGENT: stie cineva ce es putea sa scriu intr-un eseu(referat) care se numeste : "copii si jucarii"?

plizz repede...

3 răspunsuri:
| ReVeRs a răspuns:

Pai despre copii si jucariilaughing

| RockLover94 a răspuns:

-Cand suntem mici, lumea din jurul nostru nu prea conteaza...Ne focalizam atentia asupra lucrurilor marunte si nu prea intelegem ceea ce se intampla in jurul nostru.
-Avand varste fragede, sufletul nostru este foarte curat si sentimentele sunt foarte diferite fata de cele pe care le avem acum.Ne atasam de lucruri marunte si punem suflet in tot ceea ce simtim.
-Jucariile, pentru copii reprezinta un mediu in care se simt in siguranta si in care isi pot dezvolta sentimentele.
-Pntru un copil, jucaria este precum aerul pe care il respira deoarece este prima etapa catre socializare si catre o deschidere sufleteasca.La varste fragede, cu totii am perceput jucaria ca fiind un prieten deosebit al nostru, imaginar... dar deosebit.Am facut primii pasi alaturi de jucarii, am rostit primul cuvant alaturi de jucarii si am trecut prin toate etapele de maturizare fizica si sufleteasca alaturi de un element ce in primii ani de viata a insemnat totul.
-Iar la final...Cand suntem mult mai maturi, jucaria este perceputa ca o amintire ce nu poate fi inlocuita cu absolut nimic din lumea aceasca, o dovada a inocentei si a sufletului pe care il aveam in primii ani petrecuti in aceasta lume.

Sper ca te-am ajutat.Mult succes:*