| Mariadolores a întrebat:

URGENT! Sunt cu un baiat de mai multa vreme. El este foarte timid si toata lumea stie de noi si zice ca suntem perfecti si din astea. Dar eu ma plictisesc cu el nu face nimic. Iar acum imi place e un alt baiat el nu e asa timid el mi-a marturisit ca ma place. E foarte de treaba. A spus ca putem fi prieteni pentru ca nu vrea sa strice relatia mea cu acel baiat. Ce visez eu? sa ma despart de el si sa fiu cu celalalt dar NU POT sa ii spun si toti stiu de noi. ce pot sa fac crying ofer funda va roogcryingcrying

Răspuns Câştigător
| Nebuneală a răspuns:

Bunahappy
Off. ce problema. pai cred ca tie ti s-a cam loat de actualul find timidbig grin.Si crede`ma ca nu te judec deloc accelas lucru as face si euhappy
Si acum baiatul cel nou. pai iti place? Se poarta frumos dc nu? Parere`a mea e sa incerci cu cel noulove struck
Adica actualul e timid si unei fete ii trebuie un baiat ma intepathappy
Si spuni ca nu prea mai merge relatia si ca ai vrea sa o intrerupihappy
Mult succes:*

4 răspunsuri:
| SuperG a răspuns:

Eu nu iti pot da un raspuns, cel mai bine e sa iti asculti inima:X

| Dorinel a răspuns:

Imi vine sa va bat p'astia care ascultati de gura lumii nu cum va place voua!

Eu cand sunt cu o fata [eu find mai nebun] o influentez si pe ea laughing)!

Dragoste cu forta nu se poate! Da' nici sa'l ranesti pe cel de langa tine...incearca sa discuti cu el sa'i spui tot ce ai pe suflet! Bafta multa!

| SwEEtGiRlZ a răspuns:

Eu pot sa iti dau doar un simplu sfat ca de la o prietena la o prietena dar tu trebuie sa faci pasul decisiv sa iti asculti inima. Dupa parerea mea si din ce ai zis tu cred ca e mai bine pentru tine sa te desparti de tipu ala daca zici ca te-ai plictisit nu poti sa fortezi dragostea dar lasa ca inima ta sa decida!

| Razvan a răspuns:

Nu da vrabia din mana pentru cioara de pe gard.Baietii astia gen prietenul tau sunt specie pe cale de disparitie. Te place mult dar nu stie sa iti demonstreze asta.Niciodata sa nu renunti la o relatie pana nu esti convinsa 100% ca ai facut orice pentru a o salva.Ai un prieten foarte bun.Gandeste-te de 10 ori si fa o datawinking