Buna. Ai reusit sa ti-o recuperezi? Si eu am patit la fel si as vrea sa mi-a recuperez, ma poti ajuta? te rog
De acum inainte cand iti faci o pagina, si bagi vreun admin /vreo admina, aceasta persoana trebuie sa fie de mare incredere. Nu mai ai cum sa iti recuperezi pagina. Decat daca aceea persoana isi va da seama ca a gresit si iti va da pagina inapoi.
Probabil adminul a luat-o pentru ca era o pagina destul de mare dar cred ca poti sa il reclamezi pe facebook si sa ii inchizi facebook-ul lui sau macar sa il ameninti cu asa ceva si poate o sa ti-o dea inapoi sau spune-i ca o sa reclamezi pagina pe care ai avut-o tu si poate ti-o da inapoi.si mie mi-a furat cineva pagina de facebook, avea toate pozele mele toti prieteni mei se dadeadrept mine si mi-a dat cerere de prietenie si l-am prins apoi am reclamat pagina si i-a fost inchisa dar nu stiu cine era.in cazul tau trebuie sa fii sigura ca e acel baiat si sa te gandesti bine daca ai mai dat parola la cineva. sper ca te-am ajutat
Mai dar parola nu am dat-o la nimeni niciodata
Atunci reclameaza pagina care ti-a fost furata sau a adminului
Cum reclamez?
Dai la pagina si acolo apare o roticica si o sagetuta(setari) apesi acolo si apoi alegi:raporteaza/blocheaza si apoi dai una din ele eu iti recomand:this is my old profile si apoi sunt ma jos doua cerculete si dai close this account(eu as zice ca mai bine ai reclama pagina lui nu a ta(cea care ai strans fani) pentru ca s-ar putea sa nu o mai ai inapoi dar daca vrei poti sa o inchizi pe a ta(cea cu fani)daca nu o mai vrei inapoi) Sper ca te-am ajutat cum spuneam la mine a mers.
ksm1485 întreabă: