Tu ca mine nu mai gasesti, eu ca tine nu mai caut. Lasa-ma cu alea alea, vine altu` si tu valea... cam atat stiu eu
Te'am iubit,Ai iubit'o pe alta, Ma iubesti, Te'am dat draq'>
'''[] Fiecare moment in care tu nu eti, ma face sa ma simt altfel, fara tine totul e schimbat, fara tine sunt libera sa'mi gasesc altu'[]'''
[] Te'am iubit fraiere! chiar te'am iubit candva![]
[-_-] am fost noi a fost fumos, acum sunt doar eu
nu mia fi asa sigur ca te'am iubit, de unde stii uh ce nu am mintit?!
Te privesc cu sila, nu-mi provoci decat mila Plagi incontinuu si spui ca doar tu esti de vina Stii…dar e putin cam tarziu Nici eu nu sunt asa cum as vrea sa fiu
[ stii eu am acel ceva acel ceva ce il vei cauta mereu la alta[][][]
;';'; Te tin la distanta,Ma fac ca nu iti dau importanta,Situatia`i mai complicata,Sunt o fata RASFATATA :X;';';
te simti bine cu ea?! si eu fara tine!
*(-_-)*Si n-am uitat, cat am plans de fapt, cat am regretat, am realizat ca tot ce-i bine nu tine mereu cu tine, retine, dar nu uita ca intr-un final orice rau e ucis de`un bine!
Vreau sa ma trezesc Si sa te vad plangand in somn Vreau sa te vad ca suferi Si eu sa rad pana adorm
tu esti bou, si eu sunt eu si asa am fost mereu
Sa taci cand vorbesc eu! Nu`mi place sa minti atat timp cat mint si eu`! Nu`mi place sa imi spui [pa!] Nu uita - asta e replica mea![
In mintea tha sunt FOSTA in mintea mea esti doar un RATAT
Nu înceta niciodată să zâmbeşti, nici chiar atunci când eşti tristă, pentru că nu se ştie cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău
am invatat sa plang cu zambetul pe buze!
[[ nu esti perfect nu sunt perfecta, dar cea de langa tine e o infecta[][]
^_^ spui ca ai valoare, spui ca esti tare, dar aberezi chiar am dovezi! uita'te la cea de langa tine! ce vezi?!:-&
-sunt curioasa ce ii vei spune inimi tale cand v'a intreba de mine-
stii de cand ai plecat te'ai schimbat esti un mare Ratat
stii nu am numic cu cea de langa tine dar cand ai ales'o puteai sa te uiti mai bine:-&
te minte in fata si uh o crezi spui ca e ingerasu' tau! du.te draq, aberezi!
[^_^] sper ca te'am ajutat! Bafta:*>
AwwrAllee întreabă: