Dupa ce le decongelezi, daca stii sa faci maioneza, fa una (dar nu prea multa, sa nu fie gretoase), toaca vinetele, taie ceapa maruuunt... Le amesteci si pui sare.
Daca nu stii sa faci maioneza, toaca vinetele, iei cate o parte din ele si le amesteci cu ulei (nu mult), intr-un singur sens si repede... cand ai terminat tai ceapa, le amesteci, sare si atat
Pofta buna!
Baga-le in apa calda sa le dezgheti si apoi le tai felii, le bagi in putina apa cu sare, le lasi juma de ora, le storci, le dai prin faina si ou batut, si le pui in tigaie
Buna!
In primul rand trebuie sa scoti vinetele si sa le decongelezi.
Poti face vinete cu maioneza sau o zacusca de vinete.
Vinete cu maioneza : 2-3 oua fierte si unul crud (pentru maioneza). Vinetele le freci cu putin ulei dupa care adaugi maioneza si amesteci.
Pentru zacusta ai nevoie si de ardei copt.Freci vinetele cu putin ulei, adaugi ardeiul copt si putin suc de rosii(poti pune si ceapa daca iti place la ambele retete). Pofta buna!