| ciakloverx a întrebat:

URGENTA DE ADOLESCENTI: mi-am pierdut apartul foto de care nu ma despart niciodata prin camera pe la mine (trebuie sa recunosc, e dezordonata). mi-am facut curat si. nimic! nu e nicunde! stiu ca nu e in alta parte deoarece nu prea il scot din aceasta incapere. rog ajutor! unde ar putea fi (in ce loc din camera)? mersi mult celor care ma jutati

Răspuns Câştigător
| Hottie a răspuns:

Pai totusi nu iti pot stii camera ca nu's clar-vazatoare dar lucrurile in general le pierzi prin: prin dulap - se poate sa-l fi avut in mana, te-ai uitat in dulap la ceva si apoi te-a chemat cineva sau a sunat telefonul si l-ai lasat acolo;
sub pat - daca cumva il lasi pe pat si cade de acolo, te poti impiedica de el si fara sa vrei il "arunci" sub pat;
la locul lui? - poate ca tu chiar l-ai pus la locul lui crezand ca l-ai pierdut - ia uita-te!

fundita?

4 răspunsuri:
| Delire a răspuns:

Poate nu e neaparat in acea camera, cauta*l peste tot, in baie, sub pat, in papuci, pe fereastra, in dulap, pe LG oglinda...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine a fost ultima data in camera la tine?
din familie?
dintre prieteni?
dintre alte persoane venite in lipsa ta, in vizita la altcineva din familie si care si-au bagat nasul in camera ta
uneori aparatele acestea provoaca acte de cleptomanie asupra unor persoane
fa o mica ancheta in familie
succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O data mi-au alunecat ochelarii intr-o cizma langa pat, cizme pe care nu le-am purtat vreo saptamana deci o saptamana am ramas fara ochelari si cu o mare "enigma"...

| ciakloverx explică:

sad am facut tot ce mi-ati zis si. nic urma de e crying oricum mersi