Pasta de dinti, haine lejere, o pijhamalutza, trusa de makiaj dk te makiezi ampon gel de dus crema de pantofi pentru farse) )ia chipsuri de ex si cumpara boia iute sau piper macinat pune un pliculet in punga cu chipsuri si roga`i sa manance))
pune sare`n suc sau in apa minerala sau zahar ... ia un luciu de buze rosu) ccreion dermatograf farduri ) si noaptea apucati`va sa-i makiati p`aia care dorm ) sau punele pasta de dinti pe degete apoi cu un fulg ii gadili pe fazta cand vor da cu mana se vor umple de pasta de dinti)
-pasta de dinti pentru fata, papuci si clante
-crema de papuci
-rimel si creion de ochi rezistente la apa
-poti sa iei un clopot care suna tare si pe la ora 3 dimineata sa incepi sa suni pe acolo
Si in rest i-ati haine si papuci comozi.
Pasta de dinti pentru clante NEAPARAT.haine comode si nu prea elegante daca faci ceva cu ele sa-ti para rau!
Uite o idee de farsa pe care am facut-o eu cumpara cornulete 7-days dinalea mici sunt mai multe la punga apoi dizolva sare intr-un pahar cu apa si dpa baga apa cu sare in cornulete cu seringa dar sa vezi kata bagi ca sa nu iasa prin corn
Buna! si eu merg vineri in excursie
cred ca ar trebui sa iti pui o trusa de farduri sau ceva ca sa ii poti machia pe restul`...eu asa o sa fac