Primul se refera la faptul ca nu este nici o diferenta intre a pierde si a castiga, poate doar ca pari mai important in fata lumii. Un castig, este realmente in adevarata lui valoare, doar atunci cand tu esti cel mai constient de el, si ti-l asumi tu. nu spunand celorlalti succesul tau. Lasa-i sa descopere pentru ce ai fost cel mai bun treptat, prin comportamentul tau.
Si al doilea fare referire la egalitatea intre oameni, si in fata legii. Ne priveste pe toti caci toti venim din acelasi Dumnezeu, nu unul sa fie deasupra celuilalt sau considerandu-l pe oricare inferior. Toti suntem egali prin puterea pe care o detinem asupra noastra.
Asta a fost opinia mea :d Sper ca ti-am fost de ajutor :*
Poi sa vedem ce putem face
1)Sa stii sa pierzi cu demnitate si sa castigi cu modestie.se refera la faptul ca in momentul in care pierzi sa lasi loc de buna ziua.sa nu fii razbunator.sau sa faci rau doar pentru ca tu ai pierdut.azi pierzi...maine poate castigi.si in momentul in care castigi sa nu te bati cu pumnul in piept ca tu esti cea mai buna...si sa te lauzi.sa fii cu modestie.
2)Legile scrise si nescrise sunt acelasi in fata tuturor fiintilor.adica ar trebui sa fie ca sa fie un echilibru.intre toate persoanele.in schimb la numai asa nu se face.
Cine are pile si bani scapa si de puscarie.
Sper ca te-am ajutat.
Pupici sa iei o nota mare
anonim_4396 întreabă: