| ladygaga_9914 a întrebat:

Urina pentru cosuri? :O:O e adevarat? chiar functioneaza? straight face.rolling on the floor a incercat cineva de aici?

Răspuns Câştigător
| BS_5938 a răspuns:

Ţine-te departe de porcării şi de cei care le spun!
Coşurile sunt ceva perfect normal şi vor trece la timpul potrivit
Nu în ultimul rând, dar trebuie să reţii că nu contează câte coşuri ai atâta timp cât eşti sigură pe tine
Ştiu 2 persoane din viaţa mea care au aproape mereu coşuri, dar crezi că asta reprezintă un punct slab pentru ele? Nici vorbă
De fapt, când mă gândesc la ele parcă şi uit că au coşuri
Pe un om sigur pe sine coşurile nici măcar nu arată rău
Pe bune
Încearcă o linguriţă de iubire proprie în loc de o lingură de urină
Şi dacă tot nu eşti mulţumită atunci reţine că în timpul pubertăţii coşurile se pot trata cu nişte creme, dar nu vor dispărea numai după ce se încheie pubertatea
La maturitate te poţi da cu fond de ten

Atât :-)
Însă nu uita de primul sfat, căci soluţia de cele mai multe ori vine din interior, nu din nişte creme

9 răspunsuri:
| ΔH a răspuns:

Scuza-ma, dar esti asa de complexata de cosuri incat nu mai dai nici pe la scoala?
Stii sa formulezi si tu o propozitie cum trebuie?

| Marii a răspuns:

Mai bine as sta cu cosurile pe fata. laughing Pentru cosuri incearca masti naturale sau du-te la un dermatolog sa-ti dea un tratament bun. happy

| iauru a răspuns:

Intrebarea care trebuie pusa: daca ai stii ca functioneaza ai fi dispusa s-o folosesti?
asa esti de disperata in privinta cosurilorlaughing)

| RealLife a răspuns:

Da ajuta mai ales daca vrei sa vomiti

| ambutisare a răspuns:

Da fuga repede la baie si treci pe treaba ca functioneaza... Ce intrebari...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Functioneaza...

| Giirll a răspuns:

Functioneaza;). dar nu trebuie sa spui la toti ca tu te dai cu urina;)). chiar si Vanessa William zice : http://www.procinema.ro/......en-frumos/ si sunt mai multe vedete care au folosit urina sa scapa de cosuri sau mai stiu eu ce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand, urina este numita si "apa sfanta" deoarece contine substante minerale, aminoacizi, enzime, hormoni, si asa mai departe, dar si antidoturi specifice, esentiale pentru starea dumneavoastra de bine.

| treabamea a răspuns:

Functioneaza mai bine ca orice produs cosmetic
am incercat la insistentele bunicelor mele si satula fiind de cosuri si produse care promit mult si nu fac nimic
am incercat acum 9 ani si de atunci e tratament sfant d fiecare data cand se anunta vreun nesimtit de cos
incearca
nu ai nimic d pierdut

Întrebări similare