Asta nu ti-o poate dovedi decat timpul.In general nu sunt atractii definitive cele din adolescenta, dar normal ca mai sunt si exceptii de la regula.Nu ai cum sa iti impui sa te indragostesti de cineva. Din pacate.Si parca iti vine rau cand te gandesti ce baiat iubesti tu si ce baiat te iubeste pe tine
Salut. Lasa viata sa-si urmeze cursul. In adolescenta, asa este. Cu totii am avut tot felul de atractii. Problema mai grava este, ca la maturitate intr-adevar, sa-ti placa. Dar si aicia nu esti tu de vina. Daca o ai in sange, asa vei ramane. In ziua de azi, nu mai este o problema. Sa nu uiti, ca totul este trecator, si ori ce minune dureaza trei zile. Sa fi fericita. Pa
Pai in cazul in care esti inca adolescenta stai linista ca nu e nimic sigur. De obicei nu gasesti iubirea adevarata asa de mica . parere mea. Lasa-ti un pic de timp de gandire ca sa-ti dai seama pe cine placi. Daca totusi o placi pe prietena ta nu e nimic rau in asta. Puteti sa aveti o relatie.
P. S. : Nu baga in seama gurile rele care te striga " lesbiana " sau in genul acesta. Nu e nimic rau sa ai alte preferinte sexuale. imi aduc aminte de un amic mai de demult care avea si el alte preferinte sexuale si toti spuneau ca este ciudat la care el : " pentru mine voi sunteti ciudati " deci stai linista Sper ca am ajutat
Sarutati-ca incontinoare daca asta simti. cine suntem noi sa iti spunem ca sa faci? dar ai grija sa nu va vada alte persoane sa inceapa sa strige lesbi dupa tine
Experimenteaza... si te hotarasti dupa aia daca iti plac morcovii sau clatitele
Incearca sa ii spui prietenei tale ce simti si poate ca va intelege si va iesi ceva...ai grija pup