| TAzOVsKY a întrebat:

Urmeaza sa fie ziua unei verisoare de-a mea.nu am nici o idee ce i-as putea lua straight face...(face 19 ani)...si nu stiu ce. o idee ceva? FuNdAA!

7 răspunsuri:
| AliceHappyGirl a răspuns:

Haine, cosmetice, bijuterii, maimutoaie de plus sau chiar ii poti personaliza ceva.

| Diuutsuu a răspuns:

O rochita cu dantela finuta sigur i-ar placea oricarei fete, opteaza pentru o culoare care sti cai place f mult

| Anna_8997 a răspuns:

Daca implineste 19 ani...cred ca ai putea sa ii cumperi un parfum mai special sau un set de bijuteri.

| MadRaven a răspuns:

Dami adresa ta de mess pe privat ca sa putem discuta si sati propun cadoul potriit pentru ca nu-i poti da ceva roz daca uraste culorile astea

| iYuuki a răspuns:

Bratara, colier, cercei, ceva de care are nevoie. Eu verisoarei mele i-am luat un ceas superb dala de pus pe masa.

| mih5a a răspuns:

Nu stiu fetelor le plac bijuteriile.Ce zici de o bratara(argint).Nu cred ca e foarte scumpa sau un tricou mai funky oooo unul personalizat ce zici?
Succes in gasirea cadoului ideal.:*

| Loreta_4585 a răspuns:

Depinde de caracterul ei. Sinteti verisoare, adica foarte apropiate. Ai putea sa-i faci un tricou special( la comanda undeva) cu o poza preferata, sau ai putea sa-i faci cadou o jucarie mare de plus! E un cadou si o amintire semnificativa si frumoasa! succes! happy