| MariannN20 a întrebat:

Urmeaza sa ma duc intr-o casa abandonata unde sunt anumite zvonuri si posibile activitati paranormale, ceva sfaturi?happy

16 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Abandonată dar apartine cuiva. De ce ai face asta?
Nu te intereseaza paranormalul. Altceva.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca esti slab de inger, stai acasa!
Daca este abandonata nu inseamna ca nu-i pe o propietate privata si daca va prinde Politia cand patruleaza pe acolo, fiindca au in vizor aceste case unde se duc hotii, violatorii, cei care rapesc copii...atunci ati incurcat-o.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Abandonată abandonata, dar tot proprietate privată e și tot ilegal e sa intri. Bun sfatul?

| MariannN20 explică (pentru suntserios):

Mersi de sfat, sunt constient de ceea ce fac si oricum daca e abandonata nu ar trebui sa fie nimeni acolo deci nimeni nu are sa stie cine va intra cand si cum.

| dullcat a răspuns:

Un sfat ar fi ca mai bine sa stai acasa.Cladirile abandonate sunt supuse riscurilor de prabusire din cauza degradarii cauzate de factorii vremii si trecerea timpului.Chiar merita sa iti pui viata in pericol? Mai poti da si peste oameni ai strazii pe acolo sau sa calci pe ceva si sa-ti rupi gatul.

Fantomele sunt ultima ta problema.laughing

| sammie a răspuns:

Bună! Pe lângă că e ilegal poate vine vreun câine din boscheți sau vreun psihopat și acolo rămâneți. De ce te riști?

| Robert2526 a răspuns:

Sfaturi?

Nu distruge nimic din cladire, nu lua nimic din ce gasesti acasa! Apoi atentie sa nu te prinda politia. Trebuie sa iti asumi de la bun inceput ca ceea ce faci este ilegal si posibil periculos, in functie de starea de degradare in care se afla imobilul respectiv.

In rest iti urez bafta, eu am avut astfel de experiente si a fost fain, nu pot sa zic ca nu a meritathappy

Cat despre paranormal..nu exista asa ceva

| MariannN20 explică (pentru Robert2526):

Mersi de sfat, legat de paranormal mereu vor exista 2 tabere adica aia care crede si aia care nu va crede si iti zic sincer ca asa eram si eu la inceput, nu credeam dar pe tik tok tocmai ce am vazut un tip unde face live-uri si se duce singur in case din astea si ceea ce se intampla la el acolo m-a facut sa cred ca exista paranormalu, si nu la toti se intampla dar exista.

| dullcat a răspuns (pentru MariannN20):

Nu vreau sa iti stric speranta, insa tipul ala probabil din asta traieste, deci e logic ca va face content senzational, de tip click bait, eventual mai si baga vreo fantoma prin videoclip, ca sa curga vizionarile si sa ruleze banii.

Jur ca ar trebui readus inapoi avertismentul : Nu incercati asta acasa, copii! Sa fie pus disclaimer la inceputul oricarui video de pe internet.

| MariannN20 explică (pentru dullcat):

Stai linistit nu ai stricat nimic, iti multumesc de sfat si tot
dar mi se pare foarte greu sa fie totul regizat mai ales cand totul e live si tipul pleaca cu masina de la inceput pana la destinatie fiind singur si in masina si pe tot traseul.

Inteleg ce zici, dar de exemplu si filtrele de tip make-up puse pe Instagram sunt tot live. laughing Si alea se stie deja ca sunt o facatura.Plus, ai vazut tu ceva concret pe acolo? Camerele telefonului sunt totusi limitate si poti fenta o aparitie a unei fantome in multe moduri.Iar atitudinea celui care filmeaza face 90% din perceptia ta asupra continutului. Daca vrei sa te convingi de asta urmareste filmul The Blair Witch Project(1999). laughing

| MariannN20 explică (pentru dullcat):

Nu stiam asta, multumesc ca mi ai zis happy oricum tipul se cheama plipli9 pe tik tok nu stiu daca ai auzit de el

Nu am auzit, nu folosesc aplicatia.Dar daca esti chiar pasionat e mai safe sa urmaresti pe Youtube ce fac altii, asa doar de distractie, nu sa incerci sa copii pe alti influenceri.

Daca tii mortis sa faci din astea macar alege sa nu mergi singur, ia-ti incaltaminte cu talpa groasa (caci vei da peste cuie, sticla sparta, moloz, lemne si alte resturi de materiale de constructie) si asigura-te ca stie cineva unde esti(sunteti), sa stie de unde sa va culeaga mai mult sau mai putin vii.laughing Vezi ca multe case cu etaj nu mai au elementele de siguranta pentru circulatia pe verticala (balustrade la scari etc), asa ca ai grija sa nu cazi in gol.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru MariannN20):

Nu exista fantome, ai putea fi cel mai smecher din grupul tau mergand nonsalant pe acolo stiind ca tu esti singurul inteligent ce nu are frica de ceva ce nu exista, in timp ce ei fac pe ei de frica sau isi fac farse intre ei pentru distractie.

| VoidEternal a răspuns (pentru MariannN20):

Ei, de ce nu ai zis asa de la inceput boss? Daca ai vazut pe tik-tok, sigur e legit. Ignora-i pa fraierii care te indeamna la prudenta, eu zic sa faci si o paranghelie, un zaiafet acolo ceva.

| Sistemulxxl a răspuns:

Ia usturoi cu tine. Cu o ora inainte piseaza 4 kg de usturoi si unge.te.