Nu trebuie sa iti faci griji U trebuie sa ti minte un lucru.Nu il lasa pe fostul tau prieten sa iti strice distractia. Distreaza-te cu prietenul tau si pe el lasa-l in pace.Nu trebuie sa stai cu frica.Sp iubitului tau actual sa nu il bage in seama pe fostul prieten si sa se distreze si el Il lasa-ti voi pe ala sa strice tot?Stai linistita
Distractie placuta!
Stii ce, mai bine mergi doar tu cu prietenul tau in alta parte..decat sa ai parte de o vacanta de rahat.
Incearca sa-l eviti cat mai mult posibil, si nu ii da motive de a se lua de tine sau de el.
Si daca face vreo figura, le dai foc la cort sa-i draq. oricum nu simte pamantul lipsa la doi prosti
Serios acum, nu te bag in seama cu ei, si o sa fie bine.Nu are rost sa. ti strici minivacanta pentru ei
Pune distractia pe primul plan si IGNORA-L!
Incearca sa te simti bine alaturi de prietenii tai si sa petreci clipe de neuitat cu iubitul tau...nu ii da atentie deloc, poate asa eviti conflictele...
Daca te provoaca nu-i raspunde si stai departe de el.ar fi pacat sa iti strici vacanta din cauza unui baiat.
Dar totusi daca nu va agreati unul pe celalalt, de l-ati invitat?
Complicata chestie
Pa distreaza-te si avertizeaza-l si pe prietenul tau de posibilul conflict
Daca sunt asa prosti spuneti-le ca trenul are intarziere 2 ore si sa nu se grabeasca...
Ma si gandeam ca este reciproca ura intre tine si actuala lui . Eu zic ca daca intr-adevar vreti sa mergeti cu prietenii cu cortul atunci ar trebui sa nu le dati atentie fostului tau si prietenei lui. Cel mai bine pentru a nu intra in conflicte este sa-i ignorati. Cautati sa va distrati si sa va simtiti cat mai bine si o sa vezi ca o sa fie si gelos pe treaba asta. Distrati-va cu prietenii, distrati-va voi doi si nu aveti treaba de ei si o sa fie perfect. Distractie.
Pai avetrizeazal inainta sa plecati pe actualul prieten sa nu il bage in seama pe fostul tau iubit.Shi distrativa!
Uff... o saptamana ...pacat k nu esti baiat.ai fi stiut sa te descurci cu asta. cel putin si mie mi s-a intamplat la fel cu prietena mea... ce-ai spus tu mai sus. dar la noi a iesit cu batae. acum e si treaba de actualut tau prieten, nu ca sa fie smecher in fata aluia. da sa il faca sa vada k nu merg fazele astea la el.iti spun tie asta. dar eu n-as face asa deoarece nu prewa pot sa ma abtin sa dau in figuranti
anonim_4396 întreabă:
ale0409 întreabă: