| Necunoscut112 a întrebat:

Urmează să merg la mare şi fix in ziua aia îmi vine menstruaţia... Jale mare! Ce recomandări aveţi, din propria experienţă? Aveti alte sfaturi in afara de OB-uri si anticonceptionale?

7 răspunsuri:
| Anabela777 a răspuns:

Daca nu vrei sa folosesti nici intr-un chip sfintele Ob-uri, stai pe nisip.

| corbulalbrosu a răspuns:

Conform recomandarii medicale pastilele anticonceptionalele NU se administreze dupa cea de-a 5-a zi a ciclului menstrual (care incepe in prima zi a menstrutiei) si de asemenea pastilele AC trebuie sa fie prescrisa in mod obligatoriu de catre un medic ginecolog, Daca este necesar ca menstruatia sa fie amanata si mai mult in acel caz dupa terminarea celor 21 de pastile AC de incepe un alt blister si se continua administrarea pastilelor AC de pe noul blister fara a se face pauza intre pastile atat timp cat doresti/ai nevoie. Sau la fel se poate folosi si proceda si cu Inelul intravaginal NuvaRing care dupa 21 de zile se inlocuieste cu un alt inel care se va tine in vagin atat timp cat va fi vevoie. In caz contrar va trebui sa aplezi la tampoanele intene, adica la OB-uri. Multa sanatate si vacanta placuta!

| Justme1997 a răspuns:

Doar OB-uri, nu-i mare scofala pe bune. Asa am fost si eu și la mare și la piscină. Poți și virgină să folosești

| PandaGirl78 a răspuns:

Poți sta doar pe plaja, eventual să intri în apa până la pantaloni. :p

suntserios
| suntserios a răspuns:

In afara de OB singurul sfat e sa nu te bagi in apa

| Adry05 a răspuns:

Intreaba la farmacie

| Necunoscut112 explică:

Vă mulţumesc pentru răspunsuri! Cred că o sa folosesc ob uri pentru perioadele de plaja si o sa ma bag in apa cu ob doar după a 3-a zi, cand imi vine mult mai puţin.