Nu ii asculta pe astia.Usturoiul are efect antiseptic, si asa scapi de cosuri. aplica usturoi zdrobit pe cosuri, si sa vezi a doua zi cum sunt mai micute sau deloc.Ai grija ca te va ustura acolo unde este 'prea cu infectie'. Asculta-ma. Pup
Nu am auzit pana acum despre acest remediu impotriva cosurilor! Da un search pe google si afla mai multe!
Daca ustoroiul m-ar scapa de cosuri, toti vampirii ar fugi de mine. ma rog... daca ar exista
Nu cred ca usturoiul are vreo legatura cu cosurile.
Am testat usturoiul saptamana asta. Da roade. Bine... nu am incercat extern. Am mancat mai mult. Si... sa stii ca da roade. Incearca si tu. Nu ai nimic de pierdut.
Http://www.retete-online.com/retete/articole/_usturoiul.php
Acneea este cea mai raspandita boala de piele, si fie ca apare in perioada adolescentei, fie ca mai tarziu, este la fel de neplacuta atat pentru cel care sufera de ea, cat si pentru cei din jurul sau.
Nimeni nu pretinde ca usturoiul ar fi un leac miraculos pentru acnee, insa multe persoane cred ca ajuta, folosit atat intern cat si extern. In primul rand, usturoiul este un puternic antibiotic si de asemenea curata foarte bine sangele. Consumul de usturoi ajuta organismul sa se curete singur, eliminand toxinele si, astfel, reducand acneea. Efectele puternice ale usturoiului sunt obtinute prin consumarea acestuia in stare cruda. Usturoiul crud pisat poate fi presarat la sfarsitul unei mancari, la salate, in sandwich-uri etc.
Proprietatile antiseptice si de curatare profunda ale usturoiului il recomanda si ca tratament extern in acnee. Un catel de usturoi taiat si frecat usor pe zona cu pustule ajuta la vindecarea lor.
Observatie: Usturoiul este foarte puternic de aceea trebuie folosit extern rational. Poate produce inrosirea pielii, sau sa dea senzatia de arsura. De asemenea este interzis persoanelor alergice la usturoi.
Http://acnee.info/10-remedii-traditionale-pentru-acnee/3 ...am auzit ca usturoiul este ff bun pentru cosuri dar nu am incercat...
Si eu am cautat ft multe variante si am incercat cu usturoi este extrem de bun de dimineata m.am trezit doar cu cojii!