Tu nu mai ai de ce sa te bagi.Ai avertizat'o, acum mai bine ar fi sa nu mai vorbesti cu ea, pentru ca o prietena adevarata nu ti.ar face asta
Cand erai tu cu el, ea ti. a spus sa te desparti de el.nu? acum spune. i si tu acelasi lucru, de ce ti. a spus asta? sa fie ea cu el? mai bine ai vorbi deschis cu ea.
Fiecare doarme după cum îşi aşterne, ai avertizat-o, n-a vrut să asculte, se pare că n-a învăţat nimic din experienţa prin care aţi trecut, deşi ea a ieşit mai "şifonată" decât tine.Nu poţi face binele cu forţa! Bravo ţie că te-ai distanţat de ei, vezi-ţi de viaţa ta, pentru a ei e singura responsabilă... Dacă insişti, va crede că regreţi despărţirea de fostul tău prieten, că încerci să bagi strâmbe fiindcă vrei s-o împiedici să fie fericită şi se va încăpăţâna să stea cu el.Las-o în pace şi poate-poate se va trezi la realitate...
'sigh', ce prietena ti-ai facut.Las'o sa invete singura ca pana nu greseste nu se invata minte.
'sigh' ce prietena ti-ai facut.Las'o sa invete singura ca pana nu greseste nu invata.La sfarsit o sa iti dea dreptate.
Pai daca prietenul lui a violat-o. Daca o sa incerce si el? Cum a incercat si cu mine, dar n-a reusit.La cat a plans ca nu avea bani de pastile.Parca mi-e mila de ea Zice ca eu am fost fraiera ca l-am lasat, ca era baiat frumos
Ai facut foarte bine ce-ai facut.Ai incercat tot ce se putea. Daca ea e incapatanata, nu e vina ta. Tu i-ai fost o prietena buna insa, ea nu ti-a fost.Ai avertizat-o, da' pana la urma, stie relatia dintre tine si fostul' si stie problemele.
Las'o in pace.Ca tot ea se va intoarce la tine.
Caci, prietenul adevarat la nevoie se cunoaste.
Ma bucur ca ai scapat de ala! :*
~ Missouri.