| mada12 a întrebat:

V-am spus ca am fost in ex...cu baiatul de care imi place... A spus ceva foarte rautacios la adresa mea...de fata cu mine (cred ca glumea)...si i-am dat o palma.big grin Credeti ca am facut rau? CHiar daca glumea trebuie sa ma fac respectata...si daca doar asa ma pot face prefer sa nu ma mai gandesc la el...si sa il uitcrying dar nu cred ca o sa pot.sad

7 răspunsuri:
| Crs a răspuns:

Bine i-ai facut, chiar daca il placi nu trebuie sa il lasi sa spuna ce vrea el despre tine si trebuie sa stie si sa inteleaga ca trebuie sa te respecte!

| sasha a răspuns:

Trebuia sa pleci de langa el si sa asteptzi vina singur la tine sa isi ceara scuze, sa fi stat foarte suparata sg intr-un loc mai retras de grup dar in asa fel incat sa te observe ...ar fi fost mai bine decat sa ii dai o palma ...se simtzea foarte naspa si sigur regreta ceea ce a spus... asta in cazul in care nu e un fraier in cautare de impresii

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu sunt impotriva violentei fizice si consider ca o femeie care da intr-un barbat face cel mai josnic lucru cu putinta, fiindca se bazeaza pe faptul ca barbatul nu va riposta. Daca eram in locul lui, iti intorceam si eu o palma cu toata forta mea ca saintelegi alta data canumai istericele lovesc oameni. Pentru oameni normali si educati, exista intotdeauna argumente. Pentru oameni mai aproape de animalic, se folosesc metodele pe care ei le inteleg: lovesti, esti lovita.

| Silvia a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el acum si sa iti ceri scuze.Probabil a zis ce a zis doar ca sa iti atraga atentia. Daca ii vei cere scuze acum, cu siguranta te va ierta.big grin

| antonella_5557 a răspuns:

Intr un fel si eu sunt in aceeasi situatie dar cand face glume pe seama mea ori ma fac ca nu l aud ori i platec cu aceeasi moneda chiar daca il place trebuie sa te faci respectata si probabil ca de aia face glume ca sa il bagi in seama sa vada ca i dai atentie mai bine cand zice ceva nu l baga in seama ca asa isi va da seama ca nu e cel mai inteligent mod de a se apropia de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te'ai facut de kko.happy
Sunt de aceiasi parere cu brigaela

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti tragea el una iti convenea?happyNU
daca toti ar da o palma de fiecare data kns s'ar barfi am fi niste animale. daca nu suntem dejaoh go on