| alexandra28ale a întrebat:

V-am spus ieri ca m-am certat cu asa zisa prietena mea cea mai buna.azi la scoala am facut-o in toate felurile iar majoritatea colegelor au tinut cu mine.am observat ca si-a facut o noua prietena iar asta ma enervat mult.cum credeti ca ar trebui sa procedez? vreau sa ma inpac cu ea dar nu am de gand sa-mi cer iertare deoarece ea m-a suparat enorm ieri.

5 răspunsuri:
| CristineDelaruss a răspuns:

Incearca sa'i explici ca tii enorm la ea, si ca nu vrei sa se termine aici.

P.S: Daca va certati, asta n-a fost prietenie.

| Maariiaa a răspuns:

Bună,
Dacă te-ai certat cu ea și te tratează cu indiferență și invidie este clar că nu te mai vrea ca prietenă sau poate vrea să te facă să vezi cum este să nu fiți prietene.
Nu trebuia să o jignești, acum este normal să se fi supărat mai tare. Totul se rezolvă cu calmitate. Chiar dacă ești nervoasă nu trebuie să o jignești. Pentru că voi erați prieteni bune acum că ai jignit-o și-a făcut o părere mai proastă despre tine.
Nu cred că va mai vrea să discutați dar merită să încerci dacă este vorba de o prietenie strânsă.
Dacă vă înțelegeți și amândouă doriți ca prietenia să mai țină vă puteți înmpăca dar trebuie să ți cont și de părerea ei.
Dacă ea nu vrea, nu trebuie să o jignești sau să acționezi în orice fel rău. Îți găsești altă prietenă și asta e.
Eu cred că doar a vrut să pară că și-a găsit o prietenă numai ca să te facă pe tine geloasă.

Numai bine!
Succes!

| Nextone a răspuns:

Cel mai bine este sa va impacati e clar ca tineti una la alta doar ca sunteti cam orgolioase amandoua. Vorbeste cu ea despre tot ce s-a intamplat si nu va mai cerati in vazul lumii e cam urat.Amintiti-va de momentele frumoase si cred ca o sa ma va impacati.Baftahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am trecut si eu prin situatia asta. Inseamna ca te foloseste. O prietena adevarata nu s-ar duce imediat cu alte fete, deoarece tine cat de cat la relatia dintre voi doua. Pur si simplu vezi-ti de viata ca pana la urma tot o sa vorbiti voi doua, eu asa fac si merge! NU puteti sta prea mult suparate, incearca sa te bagi in vorba cu persoanele cu care discuta si ea, mai spune o gluma despre care stii ca ei ii se par amuzanta, orice! Daca nu vrea sa se impace cu tine, vina ei! Doar pentru ca ai jignit-o nu e un motiv de suparare; o izbucnire nervoasa e ceva instinctiv si pe moment, cu greu o eviti. Daca nu vrea impacare e praf! Sunt sigura ca esti destul de simpatica sa-ti faci si alte prietene mai bune, nu-ti bate capul cu asemenea persoane! Funda?

| Giuli a răspuns:

Deci banuiesc ca vorbesti despre fosta cea-mai-buna-prietena-a-ta."Azi la scoala am facut-o in toate felurile.". Dupa cum chiar tu ai spus vrei sa va impacati si nu cred ca ceea ce ai facut tu ajuta la astahappy. Cereti-va iertare amandoua, sunt sigura ca si ea vrea sa va impacatihappy.