Pai il poti intreba daca are prietena, macar sa stii sa nu iti mai faci sperante aiurea
Pai era vorba sa ne combinam dar cu o zi inainte m-a lasat balta pentru alta... si el s-a combinat cu ea apoi m-a mai intrebat si pe mine si na eu sa fiu roata lui de rezerva...
Pai vorbeste cu el si fa-ti curaj si sa nu-ti pierzi mintile cand vorbesti cu el sa fi emotionata sau chesti de genu,,,,, crede-ma am avut si eu cu un baiat si nu prea o mers. nu peaparat toti baieti sunt porci. sau poate fi chesti ca vrea sa vada daca ti ciuda sau chesti de astea daca da fai in ciuda
Cel mai nasol e atunci cand legi niste prietenii, acestea se dezvolta, dar nu se poate mai mult, pentru tu deja "cladesti" ceva. Faptul ca nu ai spus cu surle si trambite ca esti intr-o tentativa de cuplu te face sa te alegi cu eticheta "porc", chiar daca nu incerci sa seduci acele persoane.
Hm...si chiar daca am spune exact ce se intampla, tot ne-am alege cu injuraturi "porcu' nu si-a dat seama ce simt". De ce? Pentru de multe ori se umbla numai cu apropos-uri si jumatati de masura, iar daca tinem cont de ele, ne trezim cu respingeri din partea voastra "a, nu, stii, ai imaginatia prea bogata, eu doream doar prietenie". Atat timp cat fetele vor umbla cu vrajeli, nici baietii nu vor spune exact cum sta treaba.
In cazul tau e vorba de un fraier care nu stie cum sa gestioneze ce are la dispozitie, de o persoana careia ii e frica sa nu te raneasca daca spune adevarul sau poate chiar de un porc (te tine ca solutie de rezerva).
Tot ce mai poti sa faci e sa-i spui ca nu vrut sa fii asa directa, dar asa ai considerat ca trebuia procedat atat timp cat emana simpatie fata de tine si ca daca are pe alta, ar fi trebuit sa fie si el direct/sincer fata de tine.
Andrei67y5 întreabă: