| ANONIM_2337 a întrebat:

V-am urmat sfatul mi-am facut curaj si am vorbit cu el totul avea sens doar ca am spus intai sa ne cunoastem mai bine iar apoi sa ne combinam dar azi l-am vazut cu o fata mai mare ca el se tineau de mana din spusele altora s-au si pupat. parca acel gol din mine s-a redeschis doar ca e mai adanc si simt ca sfarama orice in calea lui plus de asta duminica am o programare undeva si acolo va fi si el.pe langa ca am ajuns la vorbele prietenei mele "baieti sunt niste porci" intru intr-o noua depresie. AJUTOR! CHIAR AM NEVOIE DE AJUTOR...

Răspuns Câştigător
| asy25 a răspuns:

Calmeazate! nu e ultimul baiat de pe pamanta,,, eu zic ca data viitoare cand il mai vezi cu o alta fata sa te duci la el cu zambetul larg pe buze si sa ii spui asa:"hey ce mai faceti.va simtiti bine? eu ma duc sa ma intalnesc cu niste fete bine paa"(sau ceva de genu`) si ai sa vazi ca atunci el o sa se simta si mai rau decat atunci cand va certati sau ceva,,,, o sa realizeze ca ai trecut mai departe si ca te-a durut undeva de el. daca vede ca suferi el o sati zica "asta e" dardaca vede ca esti bine mersi o sa zica "nu mi-a mers,,, firar sa fie "

ca, mult succes!
funda? plizz

0 răspunsuri: