| razadeluna a întrebat:

V-ar place sa faceti balet?

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Mi-ar place

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Da,chiar mi-ar place.
*-*

| mimiwewem a răspuns:

Desigur,de ce nu?
Eu nu am unde.

| mimiwewem a răspuns:

Lasă vrăjeala, domnule!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da!

| AlCoLiKdEnIsA a răspuns:

Eu nu am pe langa oras un loc unde pot face.
Asa ca fac acasa, ador sa dansez!
Poti face cursuri de pe internet, dansezi acasa!
Bafta!
http://www.youtube.com/watch?v=T9E1tDkX3Dg

| Charice a răspuns:

Da ceva foarte frumos si natural :*

| KiDaAnDrEeA a răspuns (pentru Charice):

E frumos, dar nu si natural. sa te urci pe degetele de la picioare nu e deloc naturalhappy. mai incolo peste cativa ani, t-i se fac picioarele foarte urate.

| Charice a răspuns (pentru KiDaAnDrEeA):

Da dar naturaletea cu care faci acele miscari merita orice batatura :*

| KiDaAnDrEeA a răspuns (pentru Charice):

Ce usor suna...tot ce vedeti pe scena pare foarte usor.dar in spatele scenei e multa munca, sacrificiu, ....si nu nu merita. e doar o pierdere de timp. baletu` nu-i o arta e doar un hobby.nu faci bani din asa ceva. nici aici in tara, nici in strainatate.mori de foame cu baletul.cam asta e tot. si oricum nu poti avea o viata normala.pt ca devi obsedat si dependent si ii f ciudat si amuzantlaughing

| KiDaAnDrEeA a răspuns:

Eu am facut 4 ani de zile la o scoala din cluj si iti recomand, daca vrei sa faci vreodata balet, nu o fa.sti de ce? iti spun eu de ce. pentru ca e o competitie intre balerine care-i mai anorexica.e greu, e stressant, obositor, iti obosesc nervii si iti roade asa incet incet increderea in propria persoana.dar, daca rezisti si esti dispusa sa fi barfita pe la spate de niste balerine rasfatate si zharcite, ok. dar, sincer daca iti place sa dansezi, nu fa balet. mai ales ca la balet fetele se urca pe degetele mari alea picioarelor numite poante. nu cred ca ai vrea sa-ti zdrobesti degetele doar pentru a fi stralucitoare pe scena. te poti face cunoscuta si prin alte metode.nu balet. baletul e facut pentru fetele robot.happy nu vreau sa te descurajez, dar iti spun din proprie experienta. nu conteaza daca esti foarte slaba in kg sau nu.e un concurs pana si intre cele mai bune prietene.

Întrebări similare