Mie mi-ar place. Un psiholog a venit la o ora de dirigentie si ne-a facut niste teste din care reiesea ca mi s-ar potrivi foarte bine postul de moderator tv
Imi place sa interactionez cu oamenii... chiar si cu cei mai dificili...chiar mi-ar placea sa am un post de prezentator/moderator
Nu, mai ales daca este vorba despre televiziune, pentru ca esti cea mai expusa persoana
Mie mi-ar place.Un psiholog a venit la o ora de dirigentie si ne-a facut niste teste din care reiesea ca mi s-ar potrivi foarte bine postul de moderator tv
Imi place sa interactionez cu oamenii ... chiar si cu cei mai dificili.....chiar mi-ar placea sa am un post de prezentator/moderator
Pentru cei care vor o experienta noua, este firesc sa fie tentant. Eu am facut munca asta, atat in radio cat si la tv - e drept intr-un orasel de munte - cativa ani. Nu mai reprezinta o tentatie. Poate doar o provocare de moment, numai pe anumite teme.
Bro, eu cred ca daca ai aprea la tv cum esti imbracat in poza, asa cu gluga, nu ar fi maare tragedie. eu chiar m-as uita la tine.
cat despre post, avand in vedere ca nu am o dictie forte buna, nu cred ca m-i s-ar potrivi un post de prezentator... desi ma incanta ideea
Bro, daca ai aparea la tv fara gluga, as lipi o bulina rosie in coltul de jos al ecranului si mi-as culca copii mai devreme. si daca ai aparea cu gluga, mi-as inchide sotul in baie....ca nu se stie niciodata cand isi poate schimba orientariile sexuale...
Bro, nu o sa poata sa ma tina nimeni incuiata daca o sa apari tu la TV.
p. s.:...este...eventualul "sot"...
Hai sa NU fim realisti mai bro...lasa ca ne simtim mai bine in zona crepusculara...
ideea este ca daca apari tu la tv, o sa fiu atat de disperata sa te vad (eu, ca si restul femeilor de pe Terra) incat nici FBI-ul nu m-ar putea tine inchisa...nu as putea sa ratez ocazia de a te vedea...:X:X:X