Byby, nu cred ca chestia cu sa nu o faca pe prietena lui geloasa e valabila... ai uitat: lui ii place de o colega de-a lui Fuxy...
Cea mai buna modalitate de a-i atrage atentia este sa nu-i mai acorzi atentie si sa pari fericita. Daca vei face acest lucru ii vei rani orgoliu si va deveni interesat de tine.Bafta
Ignoral total nu ii mai da nici buna ziua ba chiar fate k il eviti daca te pune profu ala sa dansezi k el zi nu pot k altcineva incearca sa il eviti at mai mult posibil si nu ii mai adresa nici un cuv asa va vedea si poate ca se va apropia de u...
Ignora-l si o sa vezi atunci daca poate fi ceva intre voi, daca te ignora si el poti fi sigura ca nu este interesat de tine.
Poate ca dupa ce a aflat i-a fost rusine, nu mai il saluta si nici nu mai sta la dans sau ori unde langa el, cand trece pe langa tine uitate direct in fata sau prefate ca faci altceva, daca vei face asa intr-o saptamana te va intreba cum de nu il bagi inseama, lasa-l incolo de baiat ca mai sunt multi, nu te lasa fraierita de unu-l ca el ca nu merita. Vorbeste si tu cu un baiat cand e el prin preasma fi mai smechera. Sper ca te-am putut ajuta, daca mai ai nevoie de ajutor trimite-mi un mesaj
Sau poate ca crede ca esti stresanta sau obsedata de el. te-ai gandit ca poate el are o prietena si nu vrea sa o faca pe prietena lui geloasa?
Ignora`l si tu...si eu am patit ceva de genu dar nu vorbeam nici eu nici el q mine.si mereu lasam aman2 capul in jos. dupa un timp a venit la mine si am discutat... poate ca il sufoci.bagandu`l mereu in seama... cel mai bun sfat "IGNORA`L'' ai sa vezi k se va rezolva totul
Asa reactioneaza baietii cand sunt timizi, lasa-l un timp sa vedem daca nu vine el la tine