| Mélancolie a întrebat:

V-ati dori sa traiti vesnic? Motivati raspunsul.

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu, trebuie să las locul altora!
Dumnezeu este etern și pretutindeni.
Pa, pa.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună. Da, mi-ar plăcea să trăiesc veşnic dacă persoanele dragi mie, ar trăi şi ele, la rândul lor, veşnic.
Dar gândeşte-te; dacă acum, lumea se sinucide ştiind că odată şi odată o să moară, ce ar mai face lumea dacă ar şti că va trăi veşnic?
O zi bună happy!

pa, pa.

| Tweetymrrr a răspuns:

Da, mi-as dori. Stiu ca daca traiesti vesnic nu vei trai cu atata speranta, dar mi se pare prea, prea. Il zilele noastre sperantele nu mai reprezinta nimic. Stiu ca ra fi trist sa-i vad pe toti cei dragi dandu-si ultima suflare, dar.straight face. Intr-adevar as renunta, daca ar trai sa zicem mama mea vesnic in locul meuwinking

| ExtraSakadat a răspuns:

Sincer nu, ca la un momentdat m`as plictisi :]]

| alin a răspuns:

Nu mi-ar place fiindca la un momendat persoane dragi vor disparea si eu voi ramane singur...asa ca ma bine traiesc cat mie scris fara sa regret nimica

| DeeDee a răspuns:

Nu, pentru c o astfel de viata e garantat sa te plictiseasca. Viata are farmec pentru ca stii ca se termina. Daca nu am fi "amenintati" de moarte, nu ne-am mai stresa cu nimic, nu am vrea sa ne distram "pentru ca am tot timpul din lume", am deveni niste oameni lenesi care asteapta sa treaca vesnicia si ne-am blestema nemurirea, mai ales daca se vor naste din ce in ce mai multi.
Daca numai eu as trai vesnic si cei din jurul meu nu, nu as mai simti nevoia sa leg prietenii si sa ii vad cum mor in jurul meu in 50 de ani, as intra intr-o depresie si as incerca sa ma sinucid in orice mod posibil. Asa cred eu ca as fi...prefer sa ating vesnicia in forma spirituala, si sa traiesc prin ceea ce am facut cat am fost in viata.

| Neah a răspuns:

Ce e viata fara moarte? Nu poti trai vesnic, si nici nu as vrea, viata ar deveni plictisitoare si persoana iubita ar muri si nu as mai fi putu fi alaturi de el/ea (ma refer in general).

| Anonim69 a răspuns:

Avand in vedere ca mi`e frica de moarte mai rau ca orice altceva, da, sigur ca as vrealaughing dar din pacate nu este posibilsad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dimondkitty bună. dacă ai avia tot ce doreşti şi nu ţiar lipsi nimic din ce ai nevoie, nu cred că vaţa veşnică ar fi plicsititoare. Crezi în Dumnezeu? Dacă da atunci te rog citeşte la Ioan 3:16 şiRo 6:23
Mulţumesc viaţa e un dar şi nu e plictisitoare miaş dori să trăesc veşnic

Întrebări similare