Nu,cine siar dori asta,n-ar trebui sa isi doreasca nimeni,ca ceea ce sunteti nu veti mai fi niciodata, sichair daca vveti fi nu, va veti aminti.Ce rimeaza
Sincera sa fiu da am vurt sa mor cand eram fruioasa ca parinti mei nu prea se intelegeau... dar acum cand am crescut imi dau seama ca viata e numai una si trebuie sa o traiesc din plin fie ca trec prun greutati fie ca trec prin fericire. acum imi place viata si vreau sa o traiesc pana cand ultima petala de la trandafirul care ma reprezinta va cadea :*
Din pacate da.am avut si ganduri de genul asta.Din cauza prolemelor in familie, deci nu prea e o cauza banala cel putin asa gandeam atunci... aproximativ 4-5 ani.Acuma logic ca nu`mi mai doresc sa mor pentru ca viata este asa cum este, cu bune cu rele si trebuie luata si traita ca atare.Multi nu au posibilitate la o viata normala sau poate nicio viata, de asta orice clipa din viata daruita de catre parinti trebuie pretuita si traita la maxim
Hi
Da, am momente in care am numai ganduri macabre. Am pus oarecum in practica, dar nu sa mor, doar sa imi provoc durere fizica pentru a ameliora[ mai bine zis, a uita] durerea psihica.
Din dragoste.o cauza mai mult banala
Da,si de multe ori.Cateodata din cauza mamei, pentru ca ma trateaza mereu ca pe un copil, alta data din cauza BAIETILOR.:-
VulpeaDinUmbra întreabă: