Asta pare felul de sinucigas psihopat, asta de mult avea notat în agenda sa treacă la astfel de fapte absurde, îți stârnește efectiv invidia, frustrarea din lume daca îți omoara iubitul/iubita, părinții.
Ăștia sunt de x1000 de ori mai nebuni decat schizofrenicii și cei cu tulburare bipolara avansata, nici în cele mai negre coșmaruri nu vezi asa ceva
Sunt multe astfel de persoane din păcate în realitate și e foarte greu sa îți închipui de ce ar recurge cineva sa comita o astfel de chestie, dar de la psihopați, sociopati te poți aștepta la asa ceva.
Ala care face asa ceva nu știu, ori nu mai are nimic de pierdut, e terminat de viata, de bolile psihice ori nu știu, o acumulat foarte multa ura, nu s-o descarcat emoțional pe persoanele respective și l-a dereglat total psihic, pentru unii viata în sine nu are efectiv nici o însemnătate, în mintea lor își spun singuri,, și asa nu am nimic de pierdut, toți sunt împotriva mea, toți ma urăsc, nu le mai pot schimba părerea niciodată, se resemnează "conștientizând" ca e capăt de linie, ca nu mai au pentru ce sa lupte încedata toți îl marginalizeaza, sau poate pur și simplu ia o decizie asa din senin sa o facă, nu avem de unde știi precis de ce au ales o astfel de sinucidere la pachet cu "inamicii". Prin aceasta metoda lovește în toată lumea lumea pe care îl/o iubea pe cel/cea ucis/ucisa.
Printesyka întreabă:
Antraxxxu întreabă:
Elenastoica9 întreabă: