| DragosMarve09 a întrebat:

V-ati gandit vreodata daca ar fi existat o posibilitate sa-ti dai la schimb familia saraca care ti-a oferit multa iubire pe una bogata dar sa nu aiba timp de tine decat banii sa vorbeasca pentru ei dar tie sa nu-ti lipseasca nimic?

Răspuns Câştigător
| 4StarLight a răspuns:

Nu m-am gandit la asta până acum. Dar dacă tot pui problema, eu cel puțin niciodata nu as oferi iubirea si fericirea familiei mele, chiar dacă este una săraca, pe bogăție. Stiu ca suna cliseic ca banii nu aduc fericirea, dar adevărul este că așa este, banii nu aduc fericirea. Niciodata nu as vrea sa traiesc cu o familie care pune atata pret pe bani incat nu mai vede si celelalte valori care fac o familie sa fie intr-adevar una. Exista multe filme, carti pe tema asta, în care personajele cred inițial ca, daca au bani, vor reuși să compenseze orice neajuns. Totusi, la final ele remarca ca mai bine sărac și fericit, decat bogat si trist, intr-o familie ignoranta. Nu m-am gandit niciodata sa-mi dau la schimb familia, însă m-am gandit cum ar fi fost daca m-as fi născut într-o familie bogata. Uneori, chiar ii invidiam pe cei ce aveau bani, consideram că pot compensa orice, chiar și lipsa iubirii. Imi ziceam ca daca nu ai prieteni care sa te faca sa razi, macar ai bani de mers la cumpărături sau de plecat de călătorii, așa că distracția se realizeaza oricum. Dar mai tarziu am ajuns la concluzia ca daca nu ai oameni alături, o familie iubitoare care sa te fi crescut, atunci banii sunt un nimic.

1 răspuns:
| ancaval a răspuns:

Nu mi-aș da familia pentru nimic. Bani putem face și împreună, dar sentimente sincere....nu prea găsești.