| dulshica a întrebat:

V-ati gandit vreodata la ziua uin care va vor murii parintii?cryingcryingcryingcryingcrying

11 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Da.Insa nu exista alta cale decat resemnarea.Ai viata ta, primita de la ei si le esti dator sa mergi mai departe.Trebuie sa ii faci sa fie mandri de tine.Nimeni nu imi garanteaza nu am sa mor eu inaintea lorwinking

| doar.pt.voi. a răspuns:

Nu...nu m-am gandit. Nu vreau sa moara niciodatacrying

Nu...nu vreau sa moara niciodatacrying

Nu...nu vreau sa moara niciodatacrying chiar daca la toti ne vine randulsad

| Ana a răspuns:

Nici nu vreau sa ma gandesc

| lovenotsex a răspuns:

Da mi-a trecut prin minte in momentele dificile, dar este ingrozitor sentimentul. Ii ador pe amandoi. Dar oricat ne-am dori sa fie pentru totdeauna aproape, toti avem soarta noastra care se termina cu un final trist si inevitabil. Dar sunt de parere ca nu trebuie sa traim cu gandul ca va veni acea clipa.Viata trebuie traita la maximum.

| luciana200972 a răspuns:

Da, de multe ori. si m-am impacat cu gandul ca nu am ce face, asta este legea naturii. trebuie sa ne bucuram de prezenta lor cat de mult putem si trebuie sa stie cat de mult ii iubim.

| laurika_3432 a răspuns:

D eu m-am gandit si de cele mai multe ori ma intistez dar nu avem ce face. toti ne nastem sa si murim asta e viata merge inainte cu rau sau bine deci nu ai ce face:d stiu ca e trist dar asta e.

| Zuzy a răspuns:

Nu as vrea sa ma gandesc...
Sunt prea apropriata d ei ca sa ma despart d ei.

| Anileda a răspuns:

Da, asta e nu avem ce face.
Toti murim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, m-am gandit cu toate ca este foarte greu.De fiecare data cand visam ca a murit mama sau tata incepeam prin somn sa plang si la un moment dat ma trezeam si ma duceam in camera lor sa fiu sigura ca sunt bine si ca a fost numai un vis. Va trebui sa ne obisnuim din timp cu aceasta idee chiar de vrem sau nu; ne este greu.stiu lucrul acesta, dar asta este viata. De fiecare data cand ma mai cert cu mama/tata regret foarte mult si imediat imi dau seama ca gresesc si ca voi suferi enorm cand ei nu vor mai fi in viata.