Da, de multe ori.
Si inca, cred ca nu m-am nascut in anul potrivit
Dar, ce poti sa faci? Te multumesti si incerci sa te bucuri de viata pe care o duci.
Trebuia sa ma fi nascut mai devreme.Nu prea pot tine pasul cu lumea. Locul e bun
Nu, pentru că nu are sens. Chiar dacă ar fi nepotrivit tot nu aş putea schimba eu cu nimic deci, asta e!
Da, de f multe ori
Si nu sunt multumita de locul in care m-am nascut si nici de an
dar tu?
Da, m-am nascut in locul potrivit la timpul si momentul potrivit: cand parintii doreau un copil
Mmmmm.sa-ti zic sincer mereu ma intreb...si nu cred ca m-am nascut in loku tara si timpul potrivit.mereu imi pun intrebarea De ce eu m-am nascut pe acest pamin? nu-mi place viata e prea dura...asa cred eu.sorry daca am facut gresheli
Da.
si toti cam tindem sa credem ca` nu
Dar nu`i chiar asa
Am fost nascuti intr-un anume loc ca` asa o vrut D`zeu.asa ni`o fost scris si noi nu putem schimba asta
DA, cred ca toti am facut-o macar o data.Si am ajuns la concluzia ca sunt norocoasa ca m-am nascut aici pentru ca daca m-as fi nascut de exemplu in Arabia, acolo unde femeile sunt sclavele barbatilor, ar fi fost urat! Cu toate ca se putea si mai bine, ce e drept.Totusi,lasand la o parte anumite lucruri, eu sunt chiar fericita ca m-am nascut aici.
Da, de multe ori. Cred ca ar fi trebuit sa ma nasc in cu totul alt loc, probabil si timp. Dar se spune ca totul face parte din destin, nu?
InnocentSmile întreabă:
Raul întreabă: