| Deathness a întrebat:

V-ati pus vreodata intrebarea:Oare M-am nascut in locul(loc, tara) si timpul (ca an, deceniu)potrivit?

Răspuns Câştigător
| deia a răspuns:

Da, de multe ori.
Si inca, cred ca nu m-am nascut in anul potrivit laughing
Dar, ce poti sa faci? Te multumesti si incerci sa te bucuri de viata pe care o duci.

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Trebuia sa ma fi nascut mai devreme.Nu prea pot tine pasul cu lumea. Locul e bunwinking

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu, pentru că nu are sens. Chiar dacă ar fi nepotrivit tot nu aş putea schimba eu cu nimic deci, asta e!

| Insurgent a răspuns:

Da, de f multe ori
Si nu sunt multumita de locul in care m-am nascut si nici de antongue

dar tu?

| Gigiku a răspuns:

Da, m-am nascut in locul potrivit la timpul si momentul potrivit: cand parintii doreau un copil tongue

| Alice_6278 a răspuns:

Mmmmm.sa-ti zic sincer mereu ma intreb...si nu cred ca m-am nascut in loku tara si timpul potrivit.mereu imi pun intrebarea De ce eu m-am nascut pe acest pamin? nu-mi place viata e prea dura...asa cred eu.sorry daca am facut gresheli

| Adina a răspuns:

Da.
si toti cam tindem sa credem ca` nulaughing
Dar nu`i chiar asabig grin
Am fost nascuti intr-un anume loc ca` asa o vrut D`zeu.asa ni`o fost scrislaughing si noi nu putem schimba astathinking

| wish221 a răspuns:

DA, cred ca toti am facut-o macar o data.Si am ajuns la concluzia ca sunt norocoasa ca m-am nascut aici pentru ca daca m-as fi nascut de exemplu in Arabia, acolo unde femeile sunt sclavele barbatilor, ar fi fost urat! Cu toate ca se putea si mai bine, ce e drept.Totusi,lasand la o parte anumite lucruri, eu sunt chiar fericita ca m-am nascut aici.

| VacaVacuta a răspuns:

Da. Locul potrivit, nu dar timpul potrivit, da.

| Ellenna_5130 a răspuns:

Da, de multe ori. Cred ca ar fi trebuit sa ma nasc in cu totul alt loc, probabil si timp. Dar se spune ca totul face parte din destin, nu?