| Th3eo a întrebat:

V-ati ratacit vreodata? daca da unde?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Hmthinking odata cand eram micalaughing[3 ani] eram cu bunicamiu si el s-a oprit sa viziteze o ruda si eu nu am vrut sa stau asa ca am plecat pe strada spre casa [singura, casa mea fiind la celalalt capat al orasuluilaughing] insa pe drum m-a vazut un om si m-a intrebare ce caut singura si i-am zis ca ma duc acasa m-a intrebat unde stau si i-am zis ca la bloc[de aveam 3 ani cum sa-mi stiu adresarolling on the floor] si mi-a zis ca ma duce el acasa dar m-a dus la sectia de politie, intre timp bunicamiu disparat ca nu ma mai gasea a sunat-o pe mama care era la servici, a iesit si ea sa ma caute au crezut ca m-ma inecat in dunarelaughinglaughing in cele din urma au sunat la politie la care politistu "veniti doamna sa o luati ca de o ora tot asteapta fata"laughinglaughing nu stiu daca se potriveste cu intrebarea ta dar... sper ca te-am distrat putinlaughing

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

In ochii caprui ai unui baiatblushing
Bine ca m-am regasit repedelaughing

| Nicoleta a răspuns:

In urma cu mai multi ani, m-am ratacit pe munte in timpul unei excursii.Nu eram singura, mai eram cu niste colegi.

| HBK a răspuns:

Prin padurile de la Intorsatura Buzaului.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Cu mult timp in urma, fortat de imprejurari am fost la Bucuresti cu masina, unde se circula, stiti voi cum.Am ajuns in Ghencea, la intoarcere ne-am ratacit din cauza ca se efectuau lucrari de reparatia la carosabil si era deviata circulatia. Norocul a fost ca am intrebat un taximetrist care a reusit sa ne indrume spre Colentina locul unde puteam se ne discurcam fara probleme.

| AnonimA a răspuns:

Da odata dar eram mica aveam vreo 5 ani 6 intr-un bloc nu am mai stiut sa merg la mamalaughing)

| evanescence a răspuns:

M-am ratacit in casa odata laughing

| dragos_6673 a răspuns:

Never baby