Hm odata cand eram mica[3 ani] eram cu bunicamiu si el s-a oprit sa viziteze o ruda si eu nu am vrut sa stau asa ca am plecat pe strada spre casa [singura, casa mea fiind la celalalt capat al orasului] insa pe drum m-a vazut un om si m-a intrebare ce caut singura si i-am zis ca ma duc acasa m-a intrebat unde stau si i-am zis ca la bloc[de aveam 3 ani cum sa-mi stiu adresa] si mi-a zis ca ma duce el acasa dar m-a dus la sectia de politie, intre timp bunicamiu disparat ca nu ma mai gasea a sunat-o pe mama care era la servici, a iesit si ea sa ma caute au crezut ca m-ma inecat in dunare in cele din urma au sunat la politie la care politistu "veniti doamna sa o luati ca de o ora tot asteapta fata" nu stiu daca se potriveste cu intrebarea ta dar... sper ca te-am distrat putin
In urma cu mai multi ani, m-am ratacit pe munte in timpul unei excursii.Nu eram singura, mai eram cu niste colegi.
Cu mult timp in urma, fortat de imprejurari am fost la Bucuresti cu masina, unde se circula, stiti voi cum.Am ajuns in Ghencea, la intoarcere ne-am ratacit din cauza ca se efectuau lucrari de reparatia la carosabil si era deviata circulatia. Norocul a fost ca am intrebat un taximetrist care a reusit sa ne indrume spre Colentina locul unde puteam se ne discurcam fara probleme.
Da odata dar eram mica aveam vreo 5 ani 6 intr-un bloc nu am mai stiut sa merg la mama)
Andrei67y5 întreabă: