| duddy a întrebat:

V-ati saruta cu o fata care poarta ochelari?

16 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu am nicio problema cu asta. Daca fata e draguta si imi place de ea nu conteaza ca poarta ochelari. Din contra, uneori sunt fete carora chiar le sta super cu ochelari.

| Libelle a răspuns:

Da(dk as fi baiat, sa nu se interpreteze altfel...)
nu mai aveti fetelor atatea complexe.
fiecare e frumoasa in felul ei.

| TeoPT a răspuns:

As saruta o fata pe care o iubesc. Si daca iubesc, iubesc fata, nu ochelarii straight face

Abh
| Abh a răspuns:

De ce este tineretul atat de complexat de ochelari? Chiar nu mi se pare ca are rost.

| Helvete a răspuns:

O alta intrebare superficiala si absurda. Bineinteles, cui ii pasa daca poarta sau nu ochelari, daca o placi?! E doar ceva necesar, nu un dezavantaj! Si mi se pare chiar mai interesant daca poarta.

| ladygaga a răspuns:

Daca as fi baiat,. normal
Adica ce are o fata cu ochelari? O fata cu ochelari sau aparat dentar poate fi la fel de placuta de ceilalti fata de cele fara ochelari.

Ce legatura are sarutul cu ochelarii?
Doh.

| Derye a răspuns:

De cate ori sa va mai repet: OCHELARII sunt irelevanti. Ce treaba au ochelarii cu persoana?

| UninspiredName a răspuns:

Da ce are, care e problema? daca arata bine de ce nu? daca e grasa si arata nasol...mai bine alta nu'i asa tongue?

| Roxy a răspuns:

Ciao:*
Pai port ochelari si eu si nu m-au impiedicat niciodata sa ma sarut cu un baiat...chiar din contra ca paream mult mai perversa, mai diferita decat celelate fetehappy
dar fiecare cu parerea luitongue

| Alexandru a răspuns:

Nu are nicio treaba sarutul cu faptul ca o fata poarta ochelari.
Treaba e simpla: un sarut presupune sentimente ( fie ele si de afectiune, nu neaparat iubire patimasa ), si deci daca baiatul respectiv pretinde a o iubi pe acea fata este de la sine inteles ca o accepta pe aceasta cu bune si cu rele, asa cum este ea. Ori, faptul ca fata poarta ochelari nu ar trebui sa conteze absolut deloc. Daca baiatul acela are retineri, atunci nu are sentimente pentru fata care poarta ochelari.
Deci nu, nu se poate pune problema de asa ceva. Se poate intampla oricui sa poarte ochelari si asta nu e un punct in minus la aspectul cuiva, oricine ar fi el.

| Catalina_6831 a răspuns:

Pai parerea mea, ca nu conteaza ca o fata poarta ochelari, poate nu e vina ei.de ce sa fie respinsa pentru asta? incearca sa te pui in locul ei si ai sa vezi cum se simte. sper ca te-am ajutat.

Răspuns utilizator avertizat
| Gangsta girl` ;x a răspuns:

Doamne feri, cati ani ai?straight face

| jinxx a răspuns:

Ce legătură au ochelarii cu sărutul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai eu sunt partea optimista ce ...ee laughing

| Yonik97 a răspuns:

Daca as fi baiat da... care e problema?

Întrebări similare