| elena13_5876 a întrebat:

V-ati schimba trecutul? Daca da, cam de la ce varsta?

7 răspunsuri:
| Amy a răspuns:

Buna! Cred ca toti ar vrea sa isi schimbe trecutul in bine, de la 3-4 ani.

| LeMad a răspuns:

Never! Eu sunt multumit de tot ce am trait pana acum! Multumesc!

| Adison a răspuns:

Sincer nu as schimba nimic. Asta ar insemna sa fiu altfel acum. In principiu consider ca totul s-a intamplat pentru ca asa a fost sa fie, asta este destinul meu. Si sincer sa fiu nici deciziile gresite nu le-as schimba. Pai ce ar fi daca lumea ar fi perfecta? Din greseli invatam pana la urma. In concluzie nu as schimba nimic pentru ca imi place cum am fost si cum sunt.

| deutSa a răspuns:

N`as schimba NIMIC! Cu bune cu rele, asta este trecutul meu, iar eu traiesc in prezent si viitor, nu in trecut, ca sa am vreun motiv sa-l schimb.

| Dean1996 a răspuns:

Nu as schimba nimic,imi place persoana mea in prezent, si daca as schimba trecutul inseamna ca nu mi-ar place modul meu cum gandesc de acum, si este gresit.Imi place cum sunt, nu as schimba nimic.Biiine,ca mai vreau eu sa invat anumite lucruri, si d-astea, e partea a douahappy

| Orube a răspuns:

Nimic! Am avut multe amintiri neplacute,jenante, dar printre acestea s-au regasit si niste momente superbe pe care nu as vrea sa le uit! Asta e, amintirile neplacute fac parte din viata!

| smecherul222 a răspuns:

Eu as vrea de la 11 ani si 3 luni jumalaughing)Cand inca numi placea de fata aceea dar ea ma intrebase daca vreau sa fiu cu ealaughingSi dupa 1 luna mi-am luat teapa ca incepuse sa-mi placa de ea.

Întrebări similare