Asta e o conceptie gresita.Starea de singuratate nu e anihilata de prezenta oamenilor. Poti sa ai langa tine 20 de persoane, sa le amuzi, sa zica ca esti super de treaba etcDar apoi cand ramai cu tine iti revin acele amintiri pe care timpul se incapataneze sa le stearga.Singuratatea spre deosebire de dragoste iti da posibilitate sa te intorci inapoi.In general cand esti singur te gandesti la trecut, la tine sau la persoana iubita.Astea sunt cele trei subiecte de meditat
Oamenii se ascund de ei prin nevoia de a avea prieteni.Prietenii iti cofirma faptul ca esti tu. Dar cel mai bine e sa stii exact cine esti, unde e locul tau si cine sunt cei care te-au ajutat
Da, de multe ori. Degeaba ai 100 de persoane lângă tine dacă sufletul tău e gol, dacă în suflet nu ai pe nimeni! Asta e.
Da, m-am simtit asa si era un sentiment foarte ciudat. Eram cu prietenii mei cei mai buni si simteam ca sunt singura, dar a doua zi mi-a trecut sentimentul.
Sigur ca m-am simtit! Este o stare, data de senzatia de parasire, fie ea si temporara, a cuiva din familie/anturajul de prieteni, sa zicem ca pleaca o persoana foarte draga la tara, insa in jurul tau roiesc prieteni, la care nu tii preea mult, evident. Si numai persoana plecata stie cum te simti, si ce ai in suflet. Celelalte persoane fiind doar niste cunostinte pe care nu-i intereseaza, si sufletul simte lipsa acelei persoane, si te simti singur, parasit... Cel putin eu asa ma simt cand imi pleaca cea mai draga persoana undeva o perioada.
Cunosc sentimentul și deși e greu, există remedii pentru asta. Știu cum te-ai simțit, dar nu lăsa acest sentiment să pună stăpânire pe tine. Tu trebuie să zâmbești, asta atrage mai multe persoane în jurul tău. Să arăți că ești tare, deși atunci când prinzi un moment singură te moleșești. Indicat ar fi să intri în glumele prietenilor tăi, să râzi chiar daca nu ți-e a râde. Știi cum se spune, chiar dacă zâmbești din nevoie, la un moment dat o faci din plăcere. :*
Singur te simti atunci cand nimeni nu te sprjina, cand consideri ca nimeni nu te iubeste, ca traiesti degeaba, ca nu ai prieteni adevarati. Pot fi milioane de persoane in jurul nostru daca simtim aceste lucruri.
Straniu sau nu, cand sunt intr-un loc pustiu nu ma simt singura. Pur si simplu o multime de persoane in jurul meu ma fac sa ma simt de parca nu ma potrivesc acelui loc/parca sunt in plus.Am avut de cateva ori acest sentiment si sincer parca vad oamenii cu alti ochi:
exteriorul este cateodata atat de superficial in ziua de azi, un zambet, o vorba buna azi, dar maine parca nici nu mai cunosti oamenii din jurul tau... Poate ca spun asta pentru ca m-am saturat sa intalnesc oameni superficiali, nesinceri care imi sunt prieteni numai pana intr-un anumin punct.
Da am simtit asta si nu numai odata din pacate...degeaba esti iubit de 1000 de oameni daca cel iubit de tine nu face parte!
Da...cand ma gandeam la cineva si acel cineva nu era langa mine(dar desi erau multi prieteni prin jur)! Si acum e la fel...
Da de ft multe ori, pot fi imprejurul meu o suta de persoana care sa nu ma inteleaga si sa ma incurajeze.deaceea ma inhibez si ma simt singura, mai bine sa am o persoana linga mine care sa ma asculte si sa ma indrume.
De multe ori poti sa fii singur dar cu o sumedenie de prieteni in jurul tau...si cateodata chiar sa ai nevoia de cineva dar sa nu fie atunci cand duci lipsa de un cuv sau o vorba buna...
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: