Un prieten adevarat nu se tradeaza niciodata.Nu mi-am tradat niciodata prietenii/prietenele si nici nu am de gand sa fac asa ceva.
Cand am fost pusa in situatia asta, nu, nu am facut-o. M-as fi simtit murdara.
Nu! nu as face asa ceva niciodata...in primul rand pentru ca daca as fii in locul ei nici mie nu mi-ar placea ca ea sau altcineva sa imi faca asa ceva...si in al doilea rand pentru ca prietenii adevarati nu te tradeaza niciodata.
NU as face asta niciodata.Adica,eu ma inteleg foarte bine cu cea mai buna prietena a mea. O consider sora mea, si NU as putea vreodata sa renunt la prietenia noastra dintr`un asemenea motiv.
Nu as suporta sa nu mai vorbeasca cu mine, si in al doilea rand urasc tradarile.
Baieti sunt multi.
Te pup
Si eu am facut-o. Daca iti sunt prieteni adevarati cred ca te inteleg si nu te obliga sa alegi intre ei.
Niciodata. Iti trebuie foarte mult timp pentru a cunoaste o persoana suficient de bine incat sa anticipezi cum ar putea sa actioneze in anumite situatii. Deci, prietenii pe primul loc, cred ca in majoritatea cazurilor un prieten/prietena te'ar intelege mult mai bine decat ar face'o un iubit/iubita. Cei din urma la un moment dat se detaseaza de problemele tale, insa o prietenie adevarata poate dura la nesfarsit.
Nu! Am fost intr-o situatie asemanatore... iubitul unei bune prietene ma placea, mi-a marturisit asta, ironia fiind ca in copilarie si eu l-am placut... dar cand s-a cuplat cu prietena mea, il uitasem demult timp.Cand mi-a spus ce simte pentru mine si ca vrea sa se desparta de ea pentru asta, parca m-a rascolit in vreun fel... dar si asa, nu am acceptat! Desi l-am refuzat, s-au despartit oricum, iar "prietena" mea, m-a gasit vinovata si de-atunci nu mi-a mai vorbit...si uite-asa, i-am pierdut pe amandoi!
Poi... depinde acum daca aia e vreo urata dao dracu ca nu mor de ea da daca e vruna mai buna sigur si oricum daca ii place mai mult de mine si nu de ila asta e frate
No way!
mai sunt baieti...nu numai iubitul prietenei mele(mai ales cea mai buna prietena)...nu as strica o prietenie pentru asa ceva
Normal ca nu
nu as fi in stare sa fiu nici macar cu un fost preten dea u vreo pretena de-a mea
Chiar daca mi-e prietena, iubitul e tot iubit dar al meu. ma-s desparti de ea dar nu de iubi meu. prieteni iti gasesti dar iubiti cam greu. asa ca nu sunt de acord.
Scuze nu am fost atenta la intrebare si am raspuns ...scuze din nou. nu mi-as trada prietena pentru iubitul ei. nu ma intereseaza persoana lui.
Nu as face niciodata asta pentru ca stiu cat de mult doare acest lucru, insa prietena mea care o credeam sury mea, mi-a luat baiatul de care eram indragostita.si ma doare cel mai tare, pentru ca nu mai ii pot spune prietena mea dupa ce am iertato a nu stiu catea oara.si tot din cauza asta.
Eu nu as face asta nici daca ar fi ultimul baiat de pe planeta, dar ea a facut-o.bine ca nu era prietena mea cea mai buna, dar ii spuneam mici amanunte.acum regreta pentru ca stie cat de mult il iubeam pe el si i-a dat papucii. dar nu stiu daca merita iertarea mea. ajutati-ma cu un sfat va rog frumos:X:X:X:X:*mersi
Eu nu as face asta nici daca ar fi ultimul baiat de pe planeta,dar ea a faqt-o.bine ca nu era prietena mea cea mai buna,dar ii spuneam mici amanunte.aqm regreta pentru ca stie cat de mult il iubeam pe el si i-a dat papucii.dar nu stiu daca merita iertarea mea.ajutati-ma cu un sfat va rog frumos:X:X:X:X:*ms
SenZoru întreabă:
tpu_ank întreabă:
elenaruxandra2000 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: