Acum mi se pare plictisitor si vechi, respect marele regizor dar dupa ce a aprut acu 20 de ani si alm vazut de vreo 13 ori cum crezi ca mi se pare? Am vazut sute de filme mai buen ca el
Aseara l-am ratat dar l-am vazut de vreo 10 ori, e un film interesant cu un final trist
M-am uitat, intr-adevar impresionant, zau ca si eu mi-as dori sa traiesc o astfel de poveste de dragoste ca a lui Jack si Rose, dar nu mi-as dori sa se sfarseasca asa tragic
Buna!
M-am uitat si m-a impresionat foarte mult. M-am mai uitat de 2 ori insa ma emotioneaza de fiecare data. Azi dimineata m-am uitat pe Google la BackStage adica cum s-a regizat filmul.
Deci, mereu cand il privesc, ma trec fiorii (pielea de gaine, plang etc.). L-am mai vazut de vreo 2 ori, dar este foarte reusit, e perfect. Vreau sa zic ca si actorii se potrivesc, povestea e foarte buna, scenele de la prabusirea Titanicului, si finalul! E... uimitor, mereu dupa ce-l privesc raman cu un sentiment de melancolie si parca intrigata, ma tot gandesc cum a fost, si a fost un timp cand imi doream foarte mult sa fi fost acolo bineinteles, si sa supravietuiesc. fantezii...
Filmul este foarte reusit, subiectul in sine. De fiecare data cand ma uit, este imposibil sa nu plang
Geo2969686 întreabă: