| iiooaannaa26061994 a întrebat:

V-ati uitat in seara asta la titanic? eu da.ati plans? eu da.nu m-am putut abtine oricat as fi vrut...

2 răspunsuri:
| JustLiveYourLife a răspuns:

Si eu! Este un film extraordinar.Sincera sa fiu eu am plans in continuu de la partea in care nava incepe sa se scufunde si pana cand Rose inchide ochii si isi imagineaza ca toti de pe titanic inclusiv jake traiesc. Indradevar au fost cateva parti in care am ras dar mai multe si mai frumoase au fost cele in care am plans.Pe mine m-a emotionat faptul ca Jake a pus-o pe Rose sa promita ca va supravietuii el nu a facut-o.Si toate astea pentru ca era jumatate in apa rece ca gheata.Iar partea aceea cand Rose este intrebata cum se numeste si raspunde Dawson, Rose Dawson mi-a placut extrem de mult.

| nimenipedrum a răspuns:

DA m-am uitat si sincer nici eu nu m-am abtine!cryingA fost chiar tragic dar uneori erau si parti de ras mai ales atunci cand o invata Jack pe Rose sa scuiperolling on the floor)sau atunci cand ea l-a scuipat pe Calrolling on the floorfoarte tare dar sunt parti mai mult tragice nu am ce zice un film de nota...de fapt nu am nota pentru el!

Întrebări similare