Cand e cald ma doare capul si cand e ger sau frig ma simt bine, fericit. Vremea urata e cel mai bun prieten al meu.
Da, imi plac zilele ploioase si macar inorate si nu imi plac zilele insorite si cu cer senin. Cand e nor sunt mai fericit, cand e senin nu prea.
Buna,poate vei crede ca sunt o ciudata dar, sincer, ador ploaia.Cand ploua ma simt atat de bine incat nici nu pot exprima asta in cuvinte,pe cand,atunci cand este o caldura molipsitoare afara, nu am chef de nimic, as vrea doar sa stau in pat si sa lenevesc toata ziua. Deci, da, vremea imi afecteaza starea de spirit
Pe mine ma afecteaza, cand e urat si ploua afara si starea mea de spirit este una proasta.
Pai de exemplu,la mine,cand ploua,sunt cam deprimata,ma uit la ploaie,astept sa se gate,imi rezem capul pe geam si ma gandesc la ceva/cineva . Cand e soare, si canicula, abia astept sa intru in casa, sa nu ies afara, din cauza caldurii.Mie personal imi place primavara si toamna.Nu ti-e frig,nici cald,si eu am aceeasi stare de spirit in anotimpurile astea. Nu-mi place iarna, desi atunci am cel mai mult energie(ma simt mai plina de viata). Iar vara, ti-am spus.E prea cald, ma simt molesita, nu am chef de nimic.
Cum a spus si Bob Marley R.I.P. :
"Spui că iubeşti ploaia, dar foloseşti o umbrelă să nu te uzi. Spui că iubeşti soarele, dar cauţi umbră când te încălzeşte. Spui că iubeşti vântul, dar când suflă închizi fereastra... De aceea îmi e teamă când tu îmi spui... că mă iubeşti." Ador citatul acesta.